مشاوره برای خرید مادربرد و سی پیو amd فقط 200هزار تومان
مشاوره برای خرید مادربرد و سی پیو amd فقط 200هزار تومان
|
سلام دوست من
خوشومدی
Main : ABIT AX78
CPU:AMD ATHLON 5000+
رو تهیه کنید
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MARINE برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من مادربورد های Abit واقعا خوب بودند ولی با توجه به اینکه تولید مادر بورد Abit حدود 3 ماه پیش متوقف شد
خرید مین Abit خیلی پیشنهاد نمیشه.
موفق باشید.
منبع برای حرفتون شرکت ابیت به یک شرکت چینی فروخته شده و فعلا در حال داد ستد بین شرکت امریکایی و چینی هستند به خاطر همین خط تولید در حال تعلیق هست موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط immortal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
سلام ممنون عزیز .به نظرت abit خوبه یا msi .من واسه دانلود افلاین میخوام زیاد باید روشن بمونه.
Asus M3A
x2 7750 هم CPU اگر پیدا نکردی 6000 .
|
cpu : athlon x2 7750 - 2.7GHz 76
بنچ : http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=66&p2=78
main : Abit - A-N78HD
reviews : http://www.hardcoreware.net/reviews/review-369-1.htm
این مین خودش یه کارت گرافیک onboard خوب هم داره .
اگه با محصولات msi هم راحت هستی : MSI - K9A2 CF-F
آخرین ویرایش توسط WORYA_SH در تاریخ 06-03-09 انجام شده است
وریا جان CPU که فنوم نیست !!! Athlone هست !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مین اسوس رو شخصا واسه چنین کاری تست کردم به هیچ وجع کم نمیاره !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق با شماست اول خواستم قیمت یه phenom 9950 را بدم که دیدم ایشون برای هر 2تا می خواد 200 هزینه کنه که تو ویرایش phenom جا موند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخه من قبلا abit داشتم .راضی نیستم .ولی با asus کار کردم راضیم .
قیمت mb M3A Asus
حالا در کل mb M3A Asus یا MSI - K9A2 CF-F بگیرم
mb M3A Asusخروجی hdmi داره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks