بهتون لیست دادم . قینمتش هم مشخص کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdiagha47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوباره.من رفتم قطعه هارو عوض کنم طرف اومده ی لیست داده هزینش 1.300 تومن تازه بهش گفتم کارت گرافیکی که dx12 داشته باشه بنداز روش اومده نوشته vga 730 gt getforce منم هر نمونه از این کارتو سرچ میکنم dx12 نداره،آیا داره dx12? و میگه باید هارد دیسک هم عوض کنم که اونم ۲۰۰ هزینشه مگه هاردم باید عوض بشه؟منم گفتم فعلا دست نگه داره .میخوام یک سیستم شامل مادربرد،پردازنده،رم۴ یا۸ ،کارت گرافیک با dx12 بهم پیشنهاد بدینکه هزینش در کل حدود ۸۰۰ باشه خودم بخرم ببرم برام عوض کنن. لطفا چند تا پیشنهاد بدین و سوالاتی هم که پرسیدم جواب بدین .
فرستاده شده از HUAWEI G730-U10ِ من با Tapatalk
آخرین ویرایش توسط mahdiagha47 در تاریخ 03-09-16 انجام شده است
بهتون لیست دادم . قینمتش هم مشخص کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdiagha47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
هارد هم باید عوض بشه ؟ vga 730 gt getforce دایرکست ۱۲ داره ؟ کارت گرافیک باید با مادربرد بخونه یا نه ؟اگه اره برای اونایی خودتون پیشنهاد دادید چندتا کارت گرافیک اسم ببرید
فرستاده شده از HUAWEI G730-U10ِ من با Tapatalk
هارد فعلی اگر ساتا هست نیاز به تعویض نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdiagha47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
730gt به طور کامل از dx12 پشتیبانی نمیکنه ولی بصورت پایه پشتیبانی میکنه .
کاربر شهرسختافزار
1-کارت گرافیک Asus 710-2g-sl روی این برد میخوره؟ 2- از کجا بفهمم هاردم ساتا هست یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با برنامه hdtune ببین هارد را به چه نامی دیتکت کرده . بهم بگوتا بهت بگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdiagha47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
710 میخوره ولی پایین تر از 730 فایده نداره .
کاربر شهرسختافزار
فایده نداره یعنی چی؟ببخشید زیاد سوال میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارزش خرید نداره . بابت پولی که پرداخت میکنی بهت بازدهی نمیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdiagha47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
خب کارتی که dx12 داشته باشه برای این مادربرد که گفتین چی هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
xfx r7 250برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdiagha47 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدود 300
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks