کامپیوتر برای مدرسه تا سقف 700 تومن هم خرج میشه در حدی که بشه باهاش کارکرد !
مرسی
کامپیوتر برای مدرسه تا سقف 700 تومن هم خرج میشه در حدی که بشه باهاش کارکرد !
مرسی
|
کامل با مانیتور و کیبرد و........؟
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
نه فقط برای برد و رم و سی پیو شاید هم گرافیک اگه مادربرد انبرد گیر نیومدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Actros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مواردكاربريتون از محيط مدرسه خيلي چيزا ميتونه باشه توضيح بديد لطفاًبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Gadget برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (17-11-13)
در حدی باشه که بتونی راحت تو وب بگردی (برا کار اتوماسیون ) تایپ و کمی فتوشاپبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همینا
intel g2020برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Gadget برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
m.b Asus p8h61-mle/usb3
ram 2*2 gb kingstoon
به نظر من اين كمترين هزينه بابالاترين Performance رو بهتون ميده ارتقاءش هم ميتونيد بديد
*MoJtAbA* (17-11-13), asgharrezaiy (17-11-13), Mr.Gadget (17-11-13)
|
میشه قیمتاشو بگین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
asgharrezaiy (17-11-13)
مادربورد باقيمت 230-250برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Gadget برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سي پي يو 180-20 بستگي به ivy brige داره
رم دوتا 80 هزارتومن
AMD ارزون تر در نمیاد ؟/
بهترین حالت برای استفاده بدون اشکال این مورد رو با برسی های بسیار پیدا کردم:
H61 GIGA حدود 195 تومن
RAM Kingston 2*2 1600 حدود 140 تومن
power330w حدود 70 تا 110 تومن
cpu core I3 3220 حدود 360 تومن
بهترین سیستم با این رنج قیمته
پایین تر از این خیلی توصییه نمیشه
البته گول قیمت ارزان پردازنده ای ام دی را نخورید چون تجربه بدی با فنوم2 دارم
مشکلی داشتید پیام بدید: www.facebook.com/asgharrezaiy
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks