سلام مین بنده مدل Ga-vm900m هستش.میخواستم یک سی پی یو، کارت گرافیک و رم برای این مدل خریداری کنم. که بتونه بازی های گرافیکی الان رو ساپورت کنه و مشکلی براش پیش نیاد.
و اینکه بنده یک مدل رم ADATA 2.0 GB DDR2 FSB 800 در نظر دارم آیا خوبه یا نه.
متشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام مین بنده مدل Ga-vm900m هستش.میخواستم یک سی پی یو، کارت گرافیک و رم برای این مدل خریداری کنم. که بتونه بازی های گرافیکی الان رو ساپورت کنه و مشکلی براش پیش نیاد.
و اینکه بنده یک مدل رم ADATA 2.0 GB DDR2 FSB 800 در نظر دارم آیا خوبه یا نه.
متشکر
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahmoud.sardar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد شما خیلی قدیمیه و تهیه قطعات برای آن به سختی امکان پذیر است
پیشنهاد میکنم مادربرد را هم بفروش برسانید و کلا یک پلتفرم دیگر خرید بفرمائید
D J V A H I D (26-09-12), life24 (25-09-12), mahmoud.sardar (25-09-12)
کاربر شهرسختافزار
ممنون
به نظر شما توی قیمت نرمال چه مینی خوبه تا تا چندسال نیاز به تعویضش نباشه.(DD3)
خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahmoud.sardar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت نرمال بستگی به بودجه شما دارد اگر یک رنج قیمت مشخص بفرمائید خیلی راحت تر میشود راهنمائی کرد
مثلا اگر شما یک گرافیک 700 تومنی خرید کنید نیاز به یک پردازنده قوی دارد و معمولا پردازنده های قوی به دلیل مصرف نسبتا بالا نیاز به مادربرد خوب دارند که طبیعتا گران قیمت تر هستند
ولی اگر بودجه شما برای خرید گرافیک مثلا 250 تومن باشد با یک پردازنده 2 هسته ای هم کار شما حل میشود. در نتیجه با یک مادربرد ارزان قیمت هم میتوانید به راحتی مدت زمان طولانی از سیستم خود استفاده کنید
اینها همه به هم مربوط هستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (25-09-12), mahmoud.sardar (25-09-12), mehrdad_ab (26-09-12), SOHR@B (25-09-12)
کاربر شهرسختافزار
شما همون 200 تا250 رو در نظر بگیرید برای گرافیک!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای گرافیک در این رنج قیمت یک پردازنده g620 و یک مادربرد h61 بنظرم انتخاب بدی نباشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahmoud.sardar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردهای h61 بین 130 تا 200 تومن در بازار در برند و مدلهای مختلف موجود هستند
البته در این رنج قیمت میتوانید از پلتفرم amd پردازنده athlon x3 به قیمت حدود 150 تومن و مادبرد 770 به قیمت حدود 90 تومن خرید فرمائید
mahmoud.sardar (26-09-12), mehrdad_ab (26-09-12)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارایی این محصولات تا چه حد خوب هست و تا کی نیاز به تعویض قطعات نیست!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks