با احترام، جوابگویی بچه های سایت خیلی کنده. واقعا آدم عصبی میشه. نمیدونم چی بگم. تازه سئوالایی که کردم خیلیم آسون بوده ... . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخواستم یک یا چند مدل خوب از AM3+ که قیمت مناسبی هم داشته باشن برام معرفی کنین. میخواستم یه سیستم کامل بگبرم. چون عجله داشتم گفتم اینجا هم یه تایپک برا مادر برد بزنم. تو قسمت مشاوره برای خرید سیستم هم تایپک زدم. اونجا رو هم میتونن ببین، تا بهتر بتونین راهنمایی کنین. لطفا زودتر جواب بدین.
ممنون
|
|
با احترام، جوابگویی بچه های سایت خیلی کنده. واقعا آدم عصبی میشه. نمیدونم چی بگم. تازه سئوالایی که کردم خیلیم آسون بوده ... . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داوود جان شرمنده این تاپیک را ندیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Davood2549 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای 965 مادربرد ASROCK 770DE3L را پیشنهاد میکنم که قیمتی حدود 110 تومن داره
970 ازراک هم حدود 220 قیمت میخوره
Davood2549 (30-09-12)
کاربر شهرسختافزار
درود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Davood2549 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عنوان تاپیک رو بد انتخاب کردید،طوری که تصور میشه درخواست خرید از بازارچه انجمن رو دارید.به این خاطر هیچ کدوم از بچه های تیم مشاوره از چنین تاپیک هایی بازدید نمی کنند،مگر اینکه قطعه ای برای فروش داشته باشند. (بهتر بود عنوان رو اینچنین انتخاب می کردید:"مشاوره برای خرید...")
همچنین سقف بودجه رو نیز تعیین کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
Davood2549 (30-09-12), mehrdad_ab (30-09-12), nima_hl (30-09-12)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما لطف دارین.
والا خودمم میخواستم ازراک بگیرم ولی پیدا نکردم. بهر حال ممنون.
درست میگید. از راهنماییتون ممنونم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش من بالاخره مادر برد خریدم. مدل870A-G54 MSI که 165 تومن شد.مدل های زیادی نبودند که به پول من بخورند. نظر تون در مورد این مدل چیه؟!
آخرین ویرایش توسط Davood2549 در تاریخ 01-10-12 انجام شده است
Over_Cracker (01-10-12)
کاربر شهرسختافزار
مادربرد خیلی خوبیه و امکانات اورکلاکش هم خوبه.با آپدیت بایوس،پردازنده های AM3+ رو هم ساپورت میکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Davood2549 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به قیمت خیلی خوبی هم خریداری کردید.الان زیر 200 تومن این مادربرد گیر نمیاد.(از هرجا خریداری کردید،قیمت قدیم بهت داده)
با گارانتی ماتریکس خریداری کردید دیگه؟
Davood2549 (01-10-12)
|
|
به نظر شما اگه بخوام کارت گرافیک PCIE 3.0 رو بخرم برای این مادر برد مشکلی نداره؟ چون این مادربرد PCIE 2.0 هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس فکر میکنم آپدیت شده باشه برای AM3+. چون روی جعبه اش نوشته. قیمت هم درست میگید. ولی اینجا(شیراز) که من خریدم قیمتش از 200 تومن کمتره فکر میکنم. قیمتش تو فروشگاههای دیگه حدود 171 تومن هست فکر میکنم.
گارانتی هم همون ماتریکس هست.
کاربر شهرسختافزار
پهنای باند PCI Express 2.0 تو مود 16x واسه تمام کارت های گرافیک کافیه.هر کارت گرافیک که خواستید میتونید خریداری کنید.در حال حاضر تمامی مادربردهای AMD AM3/AM3+از کنترلر PCI Express 2.0 در چیپست شمالی خودشون استفاده می کنند.اشخاصی هم که نیاز به کراس فایر داشته باشند،از مادربردهای چیپست 990FX می بایست استفاده کنند که مود 16x/16x رو ساپورت میکنه،اما برای تک کارت گرافیک(هر مدل و قدرتی که باشه) یک تک اسلات 16x PCI Express 2.0 کافیه و گلوگاه ایجاد نمیکنه.
D J V A H I D (01-10-12), Davood2549 (02-10-12), mehrdad_ab (01-10-12), nima_hl (01-10-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks