ripek (29-03-10)
پیشنهادم یه همچین سیستمیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s.matavos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GA-P55A-UD3P = 220
intel i7 860 = 320
segate 7200.12 500gb*2 = 106
ati 5770 = 205
case green magnum 2 = 41
power 685 green = 105
dvd asus 22x = 30
2*2 ddr3 1600 elixir = 124
fan PCCOOLER HP-1216X = 53
اگر قصد استفاده از سیستم رو دارید آورکلاک رم تاثیر آنچنانی بر کارآئی سیستم شما نداره ولی اگر قصد رکورد زدن دارید رمهائی که دوستان معرفی کردن بهتر از این رمها هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (29-03-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی.پس، اگه می شه ، یه سیستم بر حسب p55 تا سقف همون 1.3 بنویسید.البته اگه زحمتی نیست.مادر برد گیگا باشه.بقیه چیزا فارق نداره.
راستی نظرتون راجب این سیستم چیه؟
MB:P55-ud3r
CPU: core i7 860
'VGA:5770
power green 1035
case:infinity(110) ya cooler master haf932(185)
ram" a-data 1600 2*2
بازم ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردی که بالا معرفی کردم به دلیل تعداد فاز بیشتر و پشتیبانی از sata3,usb3 بنظرم گزینه بهتریهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s.matavos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور 1035 پاور خوبیه ولی برای کار شما به کار نمیاد ( ۴ تا 12 ولت داره که زمانی که کراسفایر نکنید عملا ۲ تاش بی استفاده میمونه )
در مورد کیس هم شاید تفاوت دما برای این سیستم در حدود ۱-۲ درجه باشه ( نسبت به مگنوم )
رم a-data هم رم خوبیه
کاربر شهرسختافزار
ممنون از توضیح مفیدی که دادین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s.matavos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا اگه ممکنه ، شما هم به قطعات انتخابی من یه نگاه بندازید و نظرتون رو همراه با اصلاحات احتمالی بگین!
Motherboard: Gigabyte – X58-UD4P (or Gigabyte X58-UD3R)CPU: core i7 920RAM: 4 Gig dual channel Geil (1066 or 1333)VGA: Gigabyte Geforce GTS 250 1Gig (or ATI 4850 1Gig or ATI 5770 1Gig or Geforce 9800 GTX 1Gig)HDD: 1 Terabyte Samsung (or 1.5 Terabyte)Power: Green GP 685bCase (chassis): Green infinity (or any other side acrylic case with good cooling and dust free inhale with air filter)ODD: 2# DVD WR (any brand)Fax modem: Zoltrix (or creative) 3chip (or 2chip)
بازم ممنون.[/QUOTE]
خواهش مي کنم. و اما نظر بنده در مورد قطعاتي که معرفي کرديد:
پردازنده خوبه. اما RAM برندش نسبت به Corsair کيفيت پايين تري داره اما بد نيست. ولي نکته مهم اينه که مادربورد انتخابي شما و پردازندتون خاصيت Triple Channel رو ساپورت مي کنن که اگر از سه ماژول رم هم حجم و هم فرکانس و ... استفاده بشه کارآيي بالا ميره و حيفه که شما دو ماژوله و Dual Channel ببنديد. Dual Channel به درد سري Core i5 و Core i3 با چيپهاي P55 و H55 مي خوره نه چيست X58.
کارتهاي گرافيک معرفي شده 9800GTX که ديگه کاملا از رده خارجه و در محصولات Nvidia سه سري بعدش اومده و خريدشو اصلا توصيه نمي کنم. GTS250 بدک نيست اما بهترين انتخاب سري HD5xxx از محصولات ATI هستش که بالاترين استاندارد رو داره و از DirecX11 پشتيباني مي کنه. پس توي اينايي که گفتيد ATI Radeon HD5770-1GB بي شک بهترين انتخابه.
پاور گرين معرفي شده هم خوبه(اليته به نظر من Cooler master معرفي شده بهتره اما اينم به نسبت قيمت خوبه) و چون گرين هم کيفيت نسبتا خوبي نسبت به قيمتش داره فاکتور خيلي مهمي نيست که خيلي بخوايم روش زوم کنيم و اونو با Cooler master مقايسه کنيم و کيفيت مطلوبي داره.
هاردديسک سامسونگ هم خوبه(بعد از وسترن) اما اگر قصد داريد سامسونگ بگيريد حتما سري Spin Point F3 رو بگيريد که سرعت بالايي داره که مشخصش هم اينه که توي مدلي که روش نوشته شده شمائي مثل HD...j داره.
DVD Writer همه برندها خوب نيستند. واسه مثال به نظر و تجربه من LG و Samsung که توي ايران توزيع ميشن مفت نميارزن. نهايتا شما به ترتيب اولويت 1Plextor - 2Sony - 3Liteon رو انتخاب کنيد.
مودم به نظرم Gigabyte از هر نظر از مودمهاي ياد شده(چه گارانتي و چه استاندارد و چه قيمت و اينکه با برچسب آواژنگ از تقلبي نبودن و مرغوب بودنش مطمئن هستيد) از هر نظر بهتره.
بنده کلا پيشنهاد مي کنم که مادربورد مبتني بر چيپست X58 که سوکت 1366 داره و پردازنده Core i7 تهيه کنيد که آينده 100٪ بهتري داره نسبت به ساير انتخابها از جمله Core i5 و Core i3 که چيپهاي 55 دارن هست. .
بازم سوالي بود در خدمتم.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 29-03-10 انجام شده است
|
|
خواهش مي کنم. و اما نظر بنده در مورد قطعاتي که معرفي کرديد:
پردازنده خوبه. اما RAM برندش نسبت به Corsair کيفيت پايين تري داره اما بد نيست. ولي نکته مهم اينه که مادربورد انتخابي شما و پردازندتون خاصيت Triple Channel رو ساپورت مي کنن که اگر از سه ماژول رم هم حجم و هم فرکانس و ... استفاده بشه کارآيي بالا ميره و حيفه که شما دو ماژوله و Dual Channel ببنديد. Dual Channel به درد سري Core i5 و Core i3 با چيپهاي P55 و H55 مي خوره نه چيست X58.
کارتهاي گرافيک معرفي شده 9800GTX که ديگه کاملا از رده خارجه و در محصولات Nvidia سه سري بعدش اومده و خريدشو اصلا توصيه نمي کنم. GTS250 بدک نيست اما بهترين انتخاب سري HD5xxx از محصولات ATI هستش که بالاترين استاندارد رو داره و از DirecX11 پشتيباني مي کنه. پس توي اينايي که گفتيد ATI Radeon HD5770-1GB بي شک بهترين انتخابه.
پاور گرين معرفي شده هم خوبه(اليته به نظر من Cooler master معرفي شده بهتره اما اينم به نسبت قيمت خوبه) و چون گرين هم کيفيت نسبتا خوبي نسبت به قيمتش داره فاکتور خيلي مهمي نيست که خيلي بخوايم روش زوم کنيم و اونو با Cooler master مقايسه کنيم و کيفيت مطلوبي داره.
هاردديسک سامسونگ هم خوبه(بعد از وسترن) اما اگر قصد داريد سامسونگ بگيريد حتما سري Spin Point F3 رو بگيريد که سرعت بالايي داره که مشخصش هم اينه که توي مدلي که روش نوشته شده شمائي مثل HD...j داره.
DVD Writer همه برندها خوب نيستند. واسه مثال به نظر و تجربه من LG و Samsung که توي ايران توزيع ميشن مفت نميارزن. نهايتا شما به ترتيب اولويت 1Plextor - 2Sony - 3Liteon رو انتخاب کنيد.
مودم به نظرم Gigabyte از هر نظر از مودمهاي ياد شده(چه گارانتي و چه استاندارد و چه قيمت و اينکه با برچسب آواژنگ از تقلبي نبودن و مرغوب بودنش مطمئن هستيد) از هر نظر بهتره.
بنده کلا پيشنهاد مي کنم که مادربورد مبتني بر چيپست X58 که سوکت 1366 داره و پردازنده Core i7 تهيه کنيد که آينده 100٪ بهتري داره نسبت به ساير انتخابها از جمله Core i5 و Core i3 که چيپهاي 55 دارن هست. .
بازم سوالي بود در خدمتم.[/QUOTE]
مرسی.پس من قطعاتمو به order زیر در میارم.از هر گونه نظری پذیرا خواهم بود:
cpU:core i7 920
MB: giga-x-85a-ud3r
ram: a-data triple channel3*2 1600
power:gp 785 b green
case: magnum 2
dvd rw:liteon*2
fax:giga
hdd:samsung f3 spin point
vga:نمی دونم!!!
واسه VGA کمک می خوام.یه دونه ای که با عمق جیبم مچ باشه!!
بودجه:1.3 میلیون
راستی کسی از قیمت هاردی که گفتم و هارد westerndigital sata2 black edition خبر داره؟
باز هم سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (29-03-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s.matavos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی.پس من قطعاتمو به order زیر در میارم.از هر گونه نظری پذیرا خواهم بود:
cpU:core i7 920
MB: giga-x-85a-ud3r
ram: a-data triple channel3*2 1600
power:gp 785 b green
case: magnum 2
dvd rw:liteon*2
fax:giga
hdd:samsung f3 spin point
vga:نمی دونم!!!
واسه VGA کمک می خوام.یه دونه ای که با عمق جیبم مچ باشه!!
بودجه:1.3 میلیون
راستی کسی از قیمت هاردی که گفتم و هارد westerndigital sata2 black edition خبر داره؟
باز هم سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/QUOTE]
با همه قطعات موافقم. رم A-Data هم بدک نيست(بعد از Corsiar). قيمت H.D.D 500GB Samsung SpinPoint F3 حدود 63000 تومان و WD 500GB Black Edition هم حدود 68000 تومانه.(من پيشنهاد ميکنم WD Black رو بگيريد).
VGA هم شما از موارد زير بسته به جيبتون انتخاب کنيد:
ATI Radeon HD5750 قيمت بسته به برند بين 160000 تا 200000 تومان.
ATI Radeon HD5770 قيمت بسته به برند بين 190000 تا 220000 تومان.
ATI Radeon HD5850 قيمت بسته به برند بين 280000 تا 340000 تومان.
اين قيمتها همه حدوديه و معلوم نيست تا ارديبهشت چه تغييري داشته باشه.
بازم سوالي بود در خدمتم.
با همه قطعات موافقم. رم A-Data هم بدک نيست(بعد از Corsiar). قيمت H.D.D 500GB Samsung SpinPoint F3 حدود 63000 تومان و WD 500GB Black Edition هم حدود 68000 تومانه.(من پيشنهاد ميکنم WD Black رو بگيريد).برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
VGA هم شما از موارد زير بسته به جيبتون انتخاب کنيد:
ATI Radeon HD5750 قيمت بسته به برند بين 160000 تا 200000 تومان.
ATI Radeon HD5770 قيمت بسته به برند بين 190000 تا 220000 تومان.
ATI Radeon HD5850 قيمت بسته به برند بين 280000 تا 340000 تومان.
اين قيمتها همه حدوديه و معلوم نيست تا ارديبهشت چه تغييري داشته باشه.
بازم سوالي بود در خدمتم.[/QUOTE]
ممنون
5850 با چه کارتی از nvidia برابری می کنه؟
با سپاس
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s.matavos برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش. اين کارت از نظر استاندارد با GTX470 محصول Nvidia برابري مي کنه (البته اون PhysX و CUDA هم ساپورت مي کنه که اين ساپورت نمي کنه) و از نظر سرعت تقريبا با GTX285 برابري مي کنه. اما نکته مهم اينه که GTX470 هنوز وارد بازار نشده و قيمتشم حتما وقتي بياد توي بازار ايران بايد خيلي بالا باشه.
شماره تلفن مجتمع کامپيوتر ايران 02188898484 هست که بعدش مي تونيد بگيد به کجا وصل کنه.(مثلا بگيد به نماينده وسترن ديجيتال(سازگار ارقام) وصل کنه و يا ...)
[QUOTE=reza76622201;197449]خواهش. اين کارت از نظر استاندارد با GTX470 محصول Nvidia برابري مي کنه (البته اون PhysX و CUDA هم ساپورت مي کنه که اين ساپورت نمي کنه) و از نظر سرعت تقريبا با GTX285 برابري مي کنه. اما نکته مهم اينه که GTX470 هنوز وارد بازار نشده و قيمتشم حتما وقتي بياد توي بازار ايران بايد خيلي بالا باشه.
شماره تلفن مجتمع کامپيوتر ايران 02188898484 هست که بعدش مي تونيد بگيد به کجا وصل کنه.(مثلا بگيد به نماينده وسترن ديجيتال(سازگار ارقام) وصل کنه و يا ...)[/QUOT
بازم مرسی.
اگه بخوایم cuda و physx رو با تکنولوژِی avivo و eyefinity در ati مقایسه کنیم ، برتری به کدوم تعلق میگیره؟
با سپاس
ripek (29-03-10)
کاربر شهرسختافزار
پاسخ قطعي نميشه داد. اما به نظر من PhysX و Cuda برتر خواهند بود.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks