از چه رزولوشنی برای بازی استفاده می کنین؟
سلام من می خوام یه سیستم ببندم تا بتونم بازی های روز رو راحت اجراکنم ...
لطفا نظرتون رو درباره سیستم زیر بگید ؟؟؟
سی پی یو : Intel Core i5-3570K 6Mb Cache
مادربورد : ASUS P8Z77-V LX یا intel Gigabyte GA-P75-D3
کارت گرافیک : Geforce GTX 650 Ti Boost یا ASUS Radeon HD 7790 || Direct CU یا SAPPHIRE HD 7790 DUAL-X OC
پاور : Green GP600A-EU
رم : 2*CORSAIR XMS3 4GB DDR3 1600 یا Apotop Altair Value 8GB (2 X 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3-1600 CL11 Dual Channel
هارد : Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX
|
از چه رزولوشنی برای بازی استفاده می کنین؟
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 19-09-13 انجام شده است
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
مانیتورم 19 اینچه ... رزولیشن 1440*900برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام در مورد سیستمتون یه سری ویرایش می کنم
مادربورد Asus p8z77pro-4
cpu itel core i5 3570K
ram هم چیزی که نوشتین نسبتاً مناسبه فقط Dual باشه
گرافیک Asus gtx 680 ti خیلی راحت کارتون رو جواب میده gtx 650 gainaward full packed
POwer Cooler master Gx650 یا Green Gp480-eu
hard هم Seagate 1tb Sata3
d.v.d rw Asus drw24x یا liteon 24x label tag abs
مادربوردی که من انتخاب کردم خوب نیست ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت گرافیک geforce gtx 6650 ti boost انتخاب خوبی نیست ?
دو تا رم 4 می خوام ؟ معرفی کنید ؟
چرا خوب نیست؟! خیلی هم خوبه.STUXNET هم که تاییدش کردن(منظورشون از GTX 680 ti همون GTX 650 ti هست چون اصلا GTX 680 ti وجود نداره!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط worldblue برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Kingstone HyperX 1600 4Gig هم قیمتش خوبه هم کیفیتش.من خودم دو تا ازش دارم راضیم.
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
|
مادربوردتون خوبه مشكلي نيست اين مدل كه عرض كردم خدمتتون همه جوره تستش كردم مادربورد اوركلاكينگ هست فردا روزي اگر بخوايد رو سخت افزارتون مانور بديدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط worldblue برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور 3-4 سال -بالاترين پرفورمنس Performance رو از سيستم بگيريد -
در مورد گرافيك من اينجا بهتون ميگم اگه بتونيد اون مدلي كه گفتم خدمتتون رو پيدا كنيد عاليه اگر نه كه گرافيكي كه خودتون انتخاب كردين هم كارتون رو راه ميندازه
رم هم هم kingston خوبه هم Corssair حالا اين ديگه به موقعيت شهر خريدتون بستگي داره
دوست خوببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من در موردورژن Ti اشتباه كردم كه هنوز توليد نشده
بعد تحقیق فراوان یه سیستم قطعی انتخاب کردم فقط یه ok بدید تمومه البته کارت گرافیکو می خوام وایسم تا ارزون بشه قوی ترشو بگیرم چون یه جا خوندم کارت گرافیک های انویدیا قراره 100 تا 200 تومن تا نوامبر ارزون بشه ...
Intel® Core™ i5-4670 Haswell Processor
Gigabyte GA-Z87-HD3
MSI GTX 650 Ti Boost Gaming TFIII 2GB GDDR5
2*CORSAIR XMS3 4GB DDR3 1600
Green GP600A-EU
Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX
...
سیستم خوبیه. اما به نظرم کارت 7790 بخرید تا بعداً بتونید کراس فایر کنید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط worldblue برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سقف بودجه تون چقدره؟
*MoJtAbA* (26-10-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks