با سلام
دوستان ، می خوام برای کار سرور استفاده کنم ( مجازی سازی )
ممنون می شم راهنمایی کنید
رم ها احتمالا تا 16 گیگ افزایش پیدا می کنه
کیس رو هم 100 جدا براش کنار گذاشتم
کاربر شهرسختافزار
با سلام
دوستان ، می خوام برای کار سرور استفاده کنم ( مجازی سازی )
ممنون می شم راهنمایی کنید
رم ها احتمالا تا 16 گیگ افزایش پیدا می کنه
کیس رو هم 100 جدا براش کنار گذاشتم
|
|
سلام و خوش اومدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط love_life برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا خوب جائی اومدید الان بهترین تمیزِ سیستمها رو بهتون معرفی میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DFI LANPARTY JR X58-T3H6 ~190
intel i7 930 ~330
3*2gb elixir 1600cl9 ~171
nvidia 8400gt ~37
power 435b green ~50
asus dvd r/w ~27
gskill 60gb ssd ~259
segate barracuda 7200.12 500gb ~46
که البته مقداری از بودجتون بیشتر شد ولی بنظرم ارزشش رو داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و با پلتفرم amd am3 هم این سیستم
ASROCK 890GX Extreme3 ~180
phenom ii x6 1055 ~330
2*2gb elixir 1600cl9 ~114
power 435b green ~50
asus dvd r/w ~27
gskill 60gb ssd ~259
segate barracuda 7200.12 500gb ~46
توضیح : سیستم اول به دلیل استفاده از تریپل چنل میتونه از 24 گیگابایت رم با سرعت بالاتر استفاده کنه ولی سیستم دوم ماکزیمم میتونه از 16 گیگابات رم با سرعت پائینتر ( به دلیل دوال چنل بودن ) بهره ببره
اگر سئوالی بود یا تغییری دوست داشتین بدین در خدمتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این رو داره دوستی 210 می ده ارزش داره ؟کروسر CMX6GX3M3C1600C7 ورژن 6.2 . XMS3 1600 cl7 1.65 v گارانتی لایف تایم کولینگ سیس. 3 تا 2 گیگ
کلا برای سیستم 1 میلیون کنار گذاشتم
100 هم برای کیس مد نظرم هست
آخرین ویرایش توسط love_life در تاریخ 25-08-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
با تشکر دوست عزیز ، موردی هست اصلا نیاز کارت گرافیک و مواردی مثل دی وی دی رایتر نیست
دوست دیگه این رو پیشنهاد دادند
CPU:Intel Core i7 870=330
M.B:Asus P7P55D-E=200
RAM:SuperTalent 8Gb 1333 CL8 (4x2Gb)=220
در کل دید مثبتی به سی پی یو های AMD ندارم ( البته برای مجازی سازی اصلا جالب نیستند )
اگر ریموت اکسس میکنید که گرافیک هم نمیخواین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط love_life برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با پلتفرم 1156 برای کار شما زیاد موافق نیستم همون 1366 به خاطر تریپل چنل بودن برای کار شما بنظرم بهتره ( کار مجازی سازی به باند رم و هارد خوب نیاز داره )
اگر آکبنده قیمتش خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط love_life برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
love_life (25-08-10)
کاربر شهرسختافزار
intel i7 930 ~330
CPU:Intel Core i7 870=330
فرق این 2 تا چه مقدار هست عزیز ؟ کدوم بهتر هست ؟
برای هارد ها هم ، مد نظرم 3 تا هارد 500 بلک وسترن هست ، که رید 5 کنم ! یا شاید یه 80 ssd برداشتم
در ضمن قرار شد همین رم رو بردارم
کروسر CMX6GX3M3C1600C7 ورژن 6.2 . XMS3 1600 cl7 1.65 v گارانتی لایف تایم کولینگ سیس. 3 تا 2 گیگ
|
|
تفاوت چندانی در عملکرد و قدرت ندارند تنها تفاوتشون تو پلتفرم ( به عبارتی مادربرد ) هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط love_life برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
930 به دلیل استفاده از رمهای 3 تائی ، باند وسیعتری برای ارتباط با رمها داره که برای کار شما مناسبتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو لیست بالا هارد ssd رو نوشتم و بنظرم برای کار شما ارزش خرید دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط love_life برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد هاردهای دیگه هم ببینید به چه میزان فضا نیاز دارید و با رید هارد 500 هم کاملا موافقم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
love_life (25-08-10)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر
هزینه بالای هارد فکر کنم همون رید 5 رو استفاده کنم
1-مادربورد تری چنل که یو اس بی 3 و ساتا 3 بخوره شما سراغ دارید عزیز ؟
2- اینکه ماژول های 4 گیگ ddr3 الان بازار ایران اومده یا نه ؟
3- پاوری که معرفی کردید کافی هست یا Green GP585B بگیرم ؟ سیستم باید روشن بمونه بدون وقفه
4- کیس رکمونت گرین مناسب هست ؟ قیمت هاش چطور هست ؟
خواهشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط love_life برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- همین الان تو یه تاپیک دیگه معرفی کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
X58%20Extreme3(m)..jpg
http://www.asrock.com/mb/overview.as...X58%20Extreme3
قیمت حدود 270 تومن
2- موجوده حدود 160 تومن
3- کاملا کافیه ولی اگر ممکنه در آینده گرافیک قوی روی این سیستم ببندید میتونید 585 بگیرید
4- چرا که نه ، از حدود 110 شروع میشه به بالا
love_life (25-08-10)
کاربر شهرسختافزار
به نظر من برای شما مهم همون پلات فرم X58 بخاطر رم های سه کاناله و هارد SSD که اقا نیما معرفی کردند اما پاور 435B با این که پاور جدید و استاندارد های خوبی رو ساپورت می کنه اما فکر کنم خرید حداقل یه 535B بهتر باشه مخصوصا با توجه به هزینه شما برای سیستم قدرت بیشتر پاور جریان یک نواخت تری رو تو طول زمان مهیا مکنه .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks