قبلتر این مدل رو هم مد نظر داشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما با خواندن نظراتش در دیجیکالا پشیمون شدم
قبلتر این مدل رو هم مد نظر داشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما با خواندن نظراتش در دیجیکالا پشیمون شدم
Speed Racer (22-02-18)
|
|
این یکی چیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid3pnn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ADATA Ultimate SU700 SATA3 == 260000
کاربر شهرسختافزار
نظراتی که در دیجی کالا نوشته میشه معمولاً نظرات شخصیه . بنیان علمی نداره . من نمیگم همه حرفها نادرسته ممکنه برخی درست بگن اما اکثر نظرات بدون اطلاعات کافی و از روی تعصب بیجا و گاهی غرض ورزی نوشته میشه . من قطعات رایانه رو از لیون کامپیوتر میخرم . اما تا امروز هر چیزی که از دیجی کالا گرفتم ( از جمله چند قطعه رایانه) دقیقاً همونی بوده که میخواستم . نه اشکالی داشت و نه بعداً اشکالی به وجود آمد . وسترن دیجیتال یکی از بزرگترین شرکتهای تولید هارد دیسکه . اگر اینقدر اجناس بیکیفیت و بی ارزش میساخت وآمار خرابی هاردیسکهاش این اندازه بالا بود به نظرت چنین اعتبار جهانی داشت ؟
Speed Racer (23-02-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks