سلام ببخشید یه سوال داشتم اگه میشه جواب بدید
میخواستم یه کارت گرافیک بگیرم برای سیستم زیر
cpu;AMD Athlon II X2 245
ram:4g ddr2
Motherboard:M61PME-S2P gigabyte
به نظر شما gt740 2g خوبه؟
اگر خوب نیست شما یه چند تا کارت گرافیک وب بگید ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام ببخشید یه سوال داشتم اگه میشه جواب بدید
میخواستم یه کارت گرافیک بگیرم برای سیستم زیر
cpu;AMD Athlon II X2 245
ram:4g ddr2
Motherboard:M61PME-S2P gigabyte
به نظر شما gt740 2g خوبه؟
اگر خوب نیست شما یه چند تا کارت گرافیک وب بگید ممنون
|
|
اگر بودجه دارید حداقل zotac 750 ti 2gbddr5 . متاسفانه پردازندتون تو نرخ فریم دهی بازیها تاثیر منفی میگذاره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abolfazl_r1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (27-05-16), DOOM999 (27-05-16), mohammad- (30-05-16), omidabedi (27-05-16), Rezasam1 (28-05-16)
درود سیستم ضعیف و قدیمی هست ، مدل دقیق پاور رو ذکر کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abolfazl_r1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
کاربر شهرسختافزار
سلام ببخشید
مادربرد بنده P8H61-M LE R2.0
ایسوس هست
میخواستم یک کارت گرافیک بخرم تا قیمت 300 تومان بودجه چه پیشنهادی میکنید ممنون میشم
اینم مدل سی پی یو
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و رم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط omidabedi در تاریخ 27-05-16 انجام شده است
بنظرم با این بودجه و سی پی یو فعلی ، خرید سی پی یو جدید منطقی تر بنظر میرسه تا خرید یه کارت ضعیف.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidabedi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سی پی یو پیشنهادی : i3-3220
قیمتش هم فکر نکنم بالاتر از 350 بشه.
...
بودجتون رو بالا ببرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidabedi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (28-05-16), mohammad- (30-05-16), omidabedi (28-05-16), Rezasam1 (28-05-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
کارت گرافیکم سوخته میخوام بخرم بودجه 270 تا 300
فرستاده شده از LG-H818ِ من با Tapatalk
GEFORCE 730GT GIGABYTEبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidabedi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیزم گفتم که با این بودجه کارت ضعیف میتونید بخرید اما اینکار یعنی دور ریختن پول !! چرا ؟ چون گرافیک آنبرد سی پی یو پیشنهادی من خودش به اندازه یه کارت 200 تومنی برات کار می کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidabedi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا وقتی که مدل دقیق پاور رو اعلام نکنید نمیشه کارت گرافیک پیشنهاد داد ، چون شاید نتونه برق برسونه...
...
کاربر شهرسختافزار
ممنونم ببخشید با مادربردم سازگار هست دیگه
فرستاده شده از LG-H818ِ من با Tapatalk
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks