خوب حدود بودجتونرو هم بگین تا بتونن دوستان بیشتر راهنمای کنن البته این سیستم شما خیلی قدیمیه و ممکنه برای ارتقا همه قطعات رو تعویض کنین چون احتمال سیستم جدید ساپورت نکنه
سلام
من يك سيستم DDR1 دارم ولي متاسفانه سرعتش خيلي پايينه و رم هاش هم گرون و حداكثر افزايش رم 2 گيگا بايت هستش كه اون رو هم بالاترين CPU موجود در بازار كه من دارم ساپورت نمي كنه. در كل سيستم خيلي كنديه.
به همين دليل مي خوام يه ارتقاء كوچيك تو مادر برد + CPU + رم بدم .يه مقدار جست و جو كردم تو اينترنت و به نظرم اومد از يه ماردبرد كه بتونه تا حداقل 4 گيگ رم DDR2 رو پشتيباني كنه و با CPU هاي AMD مي تونم به قيمت مناسبي ارتقاء سيستم رو انجام بدم.
اين رو هم بگم كه بقيه سيستمم رو بايد عينا از روي اون مادربرد قديم باز كنم و و اين جديد پياده كنم و فقط مي خوام اون سه قطعه رو افزايش بدم.متاسفانه هيچ آشناييتي با مدل ها و جزئيات اون ها ندارم به خاطر همين خواستم از شما دوستان راهنمايي بگيرم.
خلاصه خواسته من اينه كه يه مادر برد جديد مي خوام كه حداقل 4 گيگ رم DDR2 رو ساپورت كنه و يه CPUكه اونم همين قدرت ساپورت 4 گيگ رم رو داشته باشه و البته هر چي بشه ارزونتر در بياد و هيچ تعصبي روي مدل ها ندارم.
ممنون مي شم كمكم كنيد.
|
خوب حدود بودجتونرو هم بگین تا بتونن دوستان بیشتر راهنمای کنن البته این سیستم شما خیلی قدیمیه و ممکنه برای ارتقا همه قطعات رو تعویض کنین چون احتمال سیستم جدید ساپورت نکنه
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shineboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا مشخصات کامل سایر قطعات را بفرمائید
ممکنه پاورتون نسل قدیم باشه یا دیوایس هاتون از درگاه ide استفاده کنه
همانگونه که جناب درویش خوب هم فرمودند بودجه و کاربریتون را مشخص بفرمائید خیلی بهتر میشه راهنمائی کرد
*MoJtAbA* (08-05-14), darvishkhoob (08-05-14)
با تشكر از دوستان بابت محبتون
سيستم من مال تقريبا سال 83 هستش.
رم يه 256 DDR1 دارم با يه 512 DDR1
سي پي يو اينتل پنتيوم 4 پرسكات سوكت 478 با 2.8 گيگاهرتز و كش ال تو يك مگابايت
مادر برد soltek p4x533 با برند امريكن مگا ترند
گرافيك ATI radeon 7000 از نوع AGP با 32 مگابايت حافظه
هاردم هم 80 هستش و مدلشو نمي دونم ولي خب هب اينا مي خوره .
پاور هم قبلي هفته پيش سوخت رفتم مغازه عوض كرد يه نو ناداخت 45 تومن هم گرفت.
من كه چند جا پرسيدم مي گن فقط رم و مادربرد و سي پي يو رو عوض كني بقيه رو نمي خواد دست بزني.
بودجه هم حقيقتش مي خوام هر چي بشه كمتر ولي ايده آلم 200 هزار تومنه ولي خب واسه يه سرعت خوب يه ذره بالا پايين طوري نيست سرعت ايده آل مورد انتظارم هم 4 گيگ رم هستش.
به هر حال شما دوستان واردتر هستيد و بحث هاتون رو كه نگاه مي كردم خيلي علمي و موشكافانه و به دور از تعصب فروشندگان كه هر چي داشته باشن همون رو خوب و عالي توصيف مي كنن و بقيه جنسا رو بنجل به خاطر همين اومدم تا از شما راهنمايي بگيرم.
كسي از دوستان جنس براي فروش هم داشته باشه پيشنهادشو مي شنوم و حاضر به معاوضه قطعات خودم با سيستم ديگه و پرداخت مابه التفاوت هستم.
لطف مي كني قيمت هاشونم بگي.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
*MoJtAbA* (08-05-14), darvishkhoob (08-05-14), shineboy (09-05-14)
لطفا درب کیس را باز کنید و روی لیبل پاور شرکت سازنده و مدلش را بنویسیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shineboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان یک تیغه رم 4 گیگی معمولی حدود 115 تومن و 2 تیغه رم 2 گیگا بایتی حدود 150 هزار تومان قیمت دارد
یک مادربرد و پردازنده معمولی نو هم حدود 320 تومان قیمت داره که در مجموع شما باید حداقل چیزی حدود 440 هزار تومان هزینه بفرمائید
گمان نمیکنم فروش قطعات قدیمی شما مبلغ قابل توجهی از این هزینه را پوشش بده ( احتمالا کل قطعاتتون 10-20 تومان فروش بره )
اگر تمایل به این هزینه را دارید تا قطعات نو پیشنهاد بدیم در غیر این صورت باید به سراغ خرید قطعات دست دوم باشید
*MoJtAbA* (08-05-14), AMD>INTEL (08-05-14), darvishkhoob (08-05-14), life24 (08-05-14), Reza Eshraghi (09-05-14), Shahryar (08-05-14), shineboy (09-05-14)
مارك روي پاور cspris هستش و در قسمت مدل نوشته capris800برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قيمت نو خيلي بالا هستش.
من روي قطعات دست دوم حساسيتي ندارم و برام مهم نيست فقط همين كه سالم باشن و كار كنن برام بسه.
اگه بشه با قطعات دست دوم قيمت پايينتر به اون خواسته ها رسيد بازم خوبه.
راستي DDR مگه تو قيمت ها مهم نيست؟ اخه من شنيده بودم مثلا 4 گيگ سرعت DDR2 قيمت در حدود 2 گيگ DDR3 هستش.خب اينجوري اگه DDR3 ها كلا گرون هستش و قطعات ساپورت كننده اونها هم گرون هستن چرا DDR2 استفاده نكنيم كه هم خودش و م قطعات وابسته اش ارزونترن و هم انكه در نهايت از نظر سرعت هم كه كيفيت سرعتشون فرق نمي كنه (يعني 4گيگ DDR2 دوبرابر 2گيگ DDR3 هستش ديگه).
SajjadKhati (09-05-14)
خوب چه کاریه گلپسر؟
200 تومن که فلا داری
یه کم هم صب کن تا 550 برسه و یه مادربرد و رم و cpu و پاور نو ای که به روز باشه بگیر هم قدرت اش خیلی بیشتر از دست دوم در حد 200 تومنه (حداقل 5 برابر قدرت بیشتر از اون) هم نو هه و گارانتی داره هم بعدا میتونی ارتقاء بدی و هم خدای نکرده اگه مشکلی پیش اومد در سال های آینده ، تعمیر و قطعاتش خیلی راحت تر گیر میاد
از هر لحاظ بگیری ، اصلا دست دوم به صرفه نیست .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks