سلام دوستان میخوام به بودجه حدود 1.600-1.700 فقط یک کیس جمع کنم به نظرتون چی بگیرم خودم کانفیگ زیر مد نظرم هست
cpu;core i7 950
main:gigabyte x58 ud7
vga:amd radeon 6970
ram:corsair 3*2gb ddr3 1600
چی فرقی بین ud3 و ud7 و ud9 هست>؟
پیشاپیش ممنونم
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان میخوام به بودجه حدود 1.600-1.700 فقط یک کیس جمع کنم به نظرتون چی بگیرم خودم کانفیگ زیر مد نظرم هست
cpu;core i7 950
main:gigabyte x58 ud7
vga:amd radeon 6970
ram:corsair 3*2gb ddr3 1600
چی فرقی بین ud3 و ud7 و ud9 هست>؟
پیشاپیش ممنونم
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sezarsf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیشترین تفاوت این 3 مادربرد در اسلاتهای pci-e هستش که برای کراسفایر یا sli کاربرد داره ( البته جدای از مسائل آورکلاک سنگین که گمان نمیکنم مد نظر شما باشه )
البته هر 3 مادربرد از نظر طراحی اسلتها بسیار مزخرفند و بنظرم طراحشون رو باید تیر بارون کرد
در حال حاضر 99% گرافیک کارتهای متداول 2 اسلت پهنا دارند یعنی هر اسلت با اسلت بعدی بایستی 3 اسلت فاصله داشته باشند تا کارتها به هم نچسبیده و بتونن هوا را به درون خود بکشند ( در غیر اینصورت خیلی زود داغ میکنند )
67956..jpg
حالا به تصاویر این مادربردها دقت کنید
این غول بیشاخ و دم رو نگاه کنید
2992..jpg
یکی در میان اسلتهاشون 16 و 8 هستند
حالا اگر روی اسلت 1 ( از سمت راست ) گرفیک کارت گذاشتین روی اسلت 3 نمیتونید گرافیک بعدی رو بگذارید و اسلت 16 بعدی میشه اسلت 5 که عملا از اسلت 7 هم نمیتونید استفاده کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی در واقع این مادربرد 600-700 هزار تومنی برای استفاده واقعی فقط 2 اسلت 16 بدرد بخور داره
حالا بریم سراغ ud7
3246..jpg
این یکی دیگه فاجعه هستش و عملا فقط یک اسلت 16 برای استفاده 7/24 در اختیارتون میگذاره
ud3 هم وضعیت چینش اسلتهاش مثل ud7 هستش
حالا بگم ازراک باز میگین داری فن بازی در میاری ولی خدائی نمیشه نگفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مین رو آدم میبینه از زندگیش لذت میبره ( الان مادربردم همینه و دارم از زندگیم لذت میبرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
X58%20Extreme6(m)..jpg
به جای اینکه بیخود برد رو با یک مشت اسلت بدرد نخور ( برای کار روزمره ) پر کنه ، با فاصله مناسب و حساب شده اسلتها رو قرار داده
ختم کلام اگر میخواهید از امکان کراسفایر یا sli استفاده کنید مادربرد گیگابایت به دلایلی که عرض شد به درد نمیخوره ولی اگر این قصد رو ندارید ، باز مادربرد گیگابایت به دلیل قیمت بالاش به درد نمیخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اینجا در مورد مادربرد صحبت کردیم شما لطفا نظرتون رو بفرمائید تا ادامه قطعات رو هم با هم بررسی کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دلایلت منتقطی بود...اما من فن گیگام:دی
در مورد اسلت ها باید حتما برای کراس فایر یا جفت 16 یا 8 باشند؟
یک مورد دیگه اینکه من مادربورد شما چیه ؟ و تغذیه سی پی یوش چند فازی هست؟اورکلاک میشه؟ساتا3 و یو اس بی3 داره؟
البته من قصد اورکلاک سنگین ندارم.
خیر با یک اسلت 8 و یک اسلت 16 هم میتونید کراسفایر/sli انجام بدین ولی اگر گرافیک کارتها قوی باشند کمی افت فریم پیدا میکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sezarsf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال کسی که x58 میخره انتظار داره از 2 اسلت 16 استفاده کنه در غیر اینصورت با هزینه کمتر میتونه 1156 بخرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مادربرد Asrock X58 Extreme6 هستش
مدار تغذیه پاور 8 فاز داره
توی آورکلاک روی ایر راحت پوز ud9 رو میزنه (البته این مسئله فقط به آورکلاک ختم نمیشه و صفحات دیگه لینک رو هم ببینید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچ مادربردی ندیدم که به اندازه این مین sata3 و usb6 داشته باشه ( 6 تا sata3 و 5 عدد usb3 ساپورت میکنه به عبارتی 12 عدد هارد ساتا 2 و 3 رو همزمان میتونید بهش وصل کنید )
البته این مین رو معرفی کردم که بگم مادربردهای دیگه ای بجز گیگا هم وجود دارند که امکانات خیی بهتری داشته باشند
به هر حال اگر شما مین گیگا میخواهید 2 انتخاب ارزان قیمت به این شرح هستند
GA - X58-USB3 به قیمت حدود 310 تومن که sata3 نداره
GA - X58A-UD3R به قیمت حدود 390 تومن که 2 تا sata3 داره
و ud7 به قیمت حدود 490 و ud9 هم حدود 660 در بازار بفروش میرسه
بنظرم بین این 4 مادربرد UD3R انتخاب بدی نیست اگر شما هم موافقید تا بریم به سراغ قطعات بعد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (25-12-10), ripek (28-12-10), sezarsf (25-12-10)
این مادربرد Asrock X58 Extreme6 چند فی می خوره...............
sezarsf (25-12-10)
ساقی جان این مین برای فروش هنوز وارد بازار نشده ( نمونه ای که در اختیارمه نمونه سمپل شرکته )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saghi86 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به امید خدا همین هفته میرسه ایران و اگر با مشکلی تو گمرک برخورد نکنه اواخر هفته دیگه به بازار میاد ( البته چون برد خیلی خوبیه و تعدادش محدوده اگر خواستی بهم بگو برات فریز کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
قیمتش رو قطعی الان نمیتونم بگم ولی احتمالا حدود 350 فی میخوره
|
|
کاربر شهرسختافزار
نظرم عوض شد Asrock X58 Extreme6 میخوام.....جوون بچت حالا خوب هستش؟گارانتی داره؟چون خیلی معروف نیست میپرسم.
بریم سراق سی پی یو
ببین عزیز یه موقعی یه مادربرد میتونست از نظر پرفورمنس و کارکرد با مادربرد دیگه تفاوت چشمگیر داشته باشه که قطعه یا قطعاتی از اون توسط کمپانی مادربرد سازی قابل تغییر باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sezarsf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در حال حاضر به دلیل اینکه کمپانیهای سازنده پردازنده ( intel و amd ) خودشون چیپستهای مادربرد رو هم میسازند مادربردها نمیتونن تفاوت چشمگیری در کارکرد با هم داشته باشن
فقط میمونه مسائل جانبی مانند خنک کننده ، طراحی و امکانات جانبی مثل sata3 و usb3 که در مین ازراک در این خصوص بنظرم سنگ تمام گذاشته شده
این برد توسط شرکت شاب گارانتی و پشتیبانی میشه که شرکت با سابقه و معتبریه
asrock یه موقعی معروف نبود ولی الان یه سرچی رو نت انجام بدین از نظر معروفیت دست کمی از برندهای دیگه نداره
روی cpu که انتخاب شما بنظرم کاملا منطقی و خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان قیمت این پردازنده در بازار حدود 313 تومنه
پیشنهاد میکنم برای این پردازنده یدونه فن pccooler 1216X خرید بفرمائید (حدود 54 تومن) که با اون میتونید سرعت پردازنده رو بین 3.6 تا 3.8 بدون فشار و افزایش ولتاژ ببرید ( البته با فن استوک هم این کار عملیه ولی دما بالا میره و دور بالای فن آزار دهنده میشه )
پس cpu هم حله ، در مورد فن هم تصمیم با شماست
در مورد رم یه بررسی کامل و جامع روی همین پلتفرم 1366 انجام دادم که فکر کنم خیلی کمکتون کنه ( تا الان حدود 2 هفته زمان برده و هنوز هم ادامه داره )
به امید خدا همین 2-3 روزه تاپیکش رو میتونید توی فروم ببینید تا بهتر بتونین در انتخاب رم تصمیم بگیرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تا اینجا مشکلی نیست بریم سروقت گرافیک که اونجا خیلی بحث داریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (25-12-10), sezarsf (25-12-10)
کاربر شهرسختافزار
در مورد خنک کننده میخوام از خنک کننده های مایع استفاده کنم مشکلی که نداره..ا؟ در مورد سی پی یو به نظرتون خوب اومد...بهتر از این هم میتونم ببندم با اختلاف قیمت نه چندان زیاد ؟980 را نگینا پول ندارم
آخرین ویرایش توسط sezarsf در تاریخ 25-12-10 انجام شده است
خنک کننده مایع خوب نسبت به فنهای هیتپایپی خوب توی لود و آورکلاک ، پردازنده رو 2 تا 6 درجه خنکتر نگه میدارند ولی بنظرم به نویز بالاتر ، قیمت بیشتر و دنگ و فنگ نصب و نگهداریش نمیارزه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sezarsf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان قیمت این h70 حدود 122 تومنه حالا خود دانید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پردازنده هم تو این رنج قیمت بهترین گزینه همین 950 هستش و گمان نمیکنم بیشتر از این نیاز داشته باشید
اینطور که من از پست اولتون متوجه شدم بیشترین استفاده این سیستم برای گیم هستش ( به دلیل انتخاب 6970 توسط شما )
حالا ما یک تعادل قدرتی بین پردازنده و گرافیک داریم که اگر اون رعایت نشه پول بیخود هزینه شده
بزارید این مطلب رو با چند مثال توضیح بدم
شما وقتی یک سیستم گیمینگ خرید میفرمائید قطعا رزولیشن یا تنظیمات بازی رو روی کمترین حالت قرار نمیدین و معمولا تمام تنظیمات رو روی بالاترین حالت ممکنه میگذارید
در این حالت گرافیک کارت شما هر چه قدرت هم داشته باشه در یکجا گلوگاه میشه و فریم ریت بالاتری نخواهید داشت
برای مثال یه گرافیک قدرتمند مثل 580 رو در نظر بگیرید در بازی کرایسیس با ماکزیمم تنظیمات
در این حالت چه پردازنده شما 950 باشه چه 980 چون گرافیک داره در آخرین قدرت خودش کار میکنه تعداد فریم بیشتری نخواهید داشت
در این حالت مثلا اگر پردازنده 950 با 70% یوزیج کار کنه پردازنده 980 با 50% یوزیج کار میکنه ولی فریم ریت بازی تغییر محسوسی نخواهد کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks