اسماعیل برای کاره شما بهتر هست که Q9550 بگیری
این بهترین راه هست که یک پردازنده دست دوم پیدا کنی مسلماً پیدا میشه فعلاً با همین سر کن و عجله نکن
اگر هم تونستی یک Q9450 با یک خنک کننده خوب احتمالاً بتونی روی 4000 پایدار نگه داری
عضو VIP شهرسختافزار
اسماعیل برای کاره شما بهتر هست که Q9550 بگیری
این بهترین راه هست که یک پردازنده دست دوم پیدا کنی مسلماً پیدا میشه فعلاً با همین سر کن و عجله نکن
اگر هم تونستی یک Q9450 با یک خنک کننده خوب احتمالاً بتونی روی 4000 پایدار نگه داری
Going To Change New HardWare Soon
esyoo (04-02-10), HELENA_WESTLIFE (05-02-10), ripek (05-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان...
من قصد ارتقای سیستم رو دارم.
سیستم فعلی من :
CPU : Core 2 Due 6550
Main Board : Asus P5Q3
Ram : 4 GB DDR3 CSX
VGA : 8600 GT 512 MB
Power : GREEN 535 W
بیشتر تو کار طراحی هستم اتوکد-تری دی مکس-و...کار میکنم البته علاقه زیادی به performance بالا دارم طوری که هنگ کردن سیستم رو نبینم.
جدیدا علاقه پیدا کردم به نسل جدید i7 ...به نظر شما من با هزینه 500 تومن میتونم این قطعات رو ارتقا بدم.و اینکه از قطعه های بالا کدامیک باید تعویض شوند و با چه قیمتی...ممنون میشم اگه با حوصله جواب بدید.راستی مادربوردی وجود نداره که هم i5 و هم i7 رو ساپورت کنه؟
با تشکر هلنا
آخرین ویرایش توسط HELENA_WESTLIFE در تاریخ 05-02-10 انجام شده است
ripek (05-02-10)
سلام و خوش اومدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HELENA_WESTLIFE برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا یه تاپیک جدید تو همین بخش ایجاد کنید تا در خدمتتون باشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خوب همینجا جواب بدین دیگه...چی میشه مگه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks