سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1) خیر
2) بله
3) به هیچ عنوان
4) خیر
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان من قصد خرید q9550 دارم ولی چند سوال دارم:
1)آیا قیمت این سی پیو با توجه به ورود corei7 کمتر میشه؟
2)ممکنه با آمدن core i7 این سی پیو قیمتش بالا بره ؟(به خاطر اینکه دیگه کسی خریدارش نباشه)
3)پرداختن 270 تومان توی این شرایط کنونی کار منطقی هست؟
4)اگر صبر کنم قیمت کمتر میشه؟
با تشکر
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1) خیر
2) بله
3) به هیچ عنوان
4) خیر
ALIRE7A (02-02-10), AlleN (03-02-10), Curtis (02-02-10), esyoo (02-02-10), Hamid2547 (02-02-10), HoSsEiN.iR (02-02-10), JEskandari (02-02-10), PUMAOC (02-02-10), ripek (02-02-10)
کاربر شهرسختافزار
lممنون نیما جان که همیشه من رو یاری می کردیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1)چرا؟
2)چرا؟
3) برای من بهترین گزینه همین هست چرا توصیه نمیشه؟ مادر بردم p5kc هست و به نظرم این بهترین گزینه هست و دیگه قصد هزینه کردن برای مادر برد و ... ندارم و این آخرین تغییری هست که می خوام برای سیستمم بدم
این مادر برد رو 2 سال پیش گرفتم
و الان بعد از 2 سال قصد ارتقا رو دارم و دیگه تحت هیچ شرایطی قصد خرید و ارتقا رو ندارم
توی این دو هفته این کار هار و کردم
2 تا هارد سگیت بارکودا 7200.12 رو رید 0 کردم(100 تومان)
اول 8 گیگ رم دی دی آر2 باس 800 بستم بعدپشیمون شدم و رفتم 4 گیگ ژل دی دی آر 3 گرفتم (120 تومان)
الان تنها سی پیو مونده و اهل بازی نیستم
با تشکر
آخرین ویرایش توسط esyoo در تاریخ 02-02-10 انجام شده است
ripek (02-02-10)
شما یک Core I5 بگیری اون پردازنده را همینجوری قورت میده
کاربر شهرسختافزار
مادر بردش چقدر هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم مادر برد من هست
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=fFZ8oUIGmLpwNMjj
از زیر 130 تومان تا 400 تومان به بالا هر مدلی بخواهید هست اینها چند تا زیر 150 تومانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte H55M S2H
MSI P55M-GD41
FoxConn P55-MX
ASUS - P7P55 LX
FOXCONN - P55A
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 02-02-10 انجام شده است
esyoo (02-02-10)
|
|
اگه اینتل بازی اینتل رو معماری جدیدش سه سال خواهد موند و فقط کور و فرکانس افزایش میده
اگه کار سنگین نداری از خرید سی پی یو بالا اجتناب کن و چیزای دیگه بخر که استفاده کنی
esyoo (02-02-10), MicroSystem (02-02-10)
دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر امکان داره کاربری و مشخصات سایر قطعاتتون رو هم بفرمائید تا بتونم درک بهتری از شرایط شما داشته باشم و بهتر بتونم کمک کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من کارم تهیه گزارشات و کار در زمینه کنترل پروژه و سیستم های انبارگردانی و کنترل موجودی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و بیشتر کارم با sql و اکسس و اکسل (کار با بانک های اطلاعاتی و تجزیه و تحلیل اون ها هست و البته تهیه گزارش در سریع ترین زمان ممکن)
از طرفی سیستم خیلی کم خاموش میشه و همیشه با ویندوز سرور کار می کنم
و کمی هم کار آفلاین انجام میدم(گرفتن فایل ها از طریق ستلایت و...)لبته این کار رو فقط هر چند ماه یکبار انجام میدم اون هم به خاطر فایل های حجیم که از طریق آفلاین مییاد)
در کل صرفه جویی در زمان و سرعت بالا لازمه کارم هست(چون باید به طرف مقابل خیلی سریع گزارش رو تحویل بدم)
دوست دارم اگر هزینه می کنم اون هم با این قیمت حداقل واسش وقت صرف کرده باشم و از تجربه شما دوستان استفاده کرده باشم و به قول معروف بی دلیل و از روی ندونم کاری یک همچین هزینه ای رو نکنم
با تشکر از لطف شما
مادر برد: p5kc
رم: 4gig ddr3 1333
هارد : 2 seagate barracuda 7200.12 raid0
سی پیو E6550 core 2 due
گرافیک: اصلا برام مهم نیست و فکر کنم8400 gs هست.
Curtis (02-02-10)
یه مثال میزنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما با مثلا ۳۰ میلیون تومن میتونید یه کادیلاک 2005 ( q9550) صفر کیلومتر بخرید با همون پول هم میتونید یه شولت 2010 (i5 750) صفر بخرید
به هر صورت تکنولوژی 2010 پیشرفت داشته درسته که هر دو خودرو با سرعت 200 کیلومتر در ساعت حرکت میکنند ولی انتخاب خودرو جدیدتر به نظرم بهتر باشه
درسته که پردازندههای q9550 و i5 750 و phenom 965 از نظر قدرت تقریبا یکسان هستند و کاری که شما میخواهید رو به صورت یکسان انجام میدن ولی از نظر هزینه کردن به نظر میاد i5 انتخاب بهتری باشه
از طرف دیگه صحبت شما هم معقول هستش که مادربردی که موجود دارید استفاده کنید ولی دقت داشته باشید که چیپست مین شما قدیمیه و احتمالا نتونه از تمام قدرت پردازنده به نحو احسنت استفاده کنه از طرف دیگه شما برای raid از کنترلل کمکی jmicron استفاده کردید که زیاد تعریفی نداره و کلا برای این کار قابل اعتماد نیست و پرفورمنس پائینتری نسبت به raid توسط چیپستهای اینتل داره
در کل یه نظرم بهتره مین رو هم عوض کنید
مین asrock p55 pro حدود 155 تومنه و از برند گیگا از 170 به بالا میتونید خرید کنید .
ار برد dfi هم میتونید حدود 230 خرید کنید
پردازنده هم که اگر بودجتون اجازه میده حدود 320 تومن میتونید i7 860 بگیرید که از پردازندههای بالا ۳۰-۴۰ درصد قویتره در غیر اینصورت همون i5 750 به قیمت حدود 220 تومن انتخاب خوبی به نظر میاد
esyoo (03-02-10), germ (03-02-10), Hamid2547 (03-02-10), HoSsEiN.iR (02-02-10), JEskandari (03-02-10), mehrdad_menay (03-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks