4790 باید بگیرید مدل K روی برد شما که سری Z کاربرد نداره . پردازندتون هم فکر کنم نصف این مبلغ رو کاور کنه .
تا ده تومن پیشنهاد م این هست
CPU COREI5 9400F
MAIN MSI H310M PRO VDH Plus
RAM 2*8GB CRUCIAL BUS 2400
با این دو تا تغیر و پیشنهاد من خرید یه SSD هم در کنار این ها هست میتونید سیستمتون را به حد بالایی اپگرید کنید .
الان ssd دارم اونم ۲تا
من نظرم رو اینه
cpu ryzen 3600x
mb b550 که هنوز تو بازار نیست فک کنم یه ماه دیگه میاد
ram 16g gskill 3200 ripjawos
به نظر شما این چطوره؟

- - - Updated - - -

4790 باید بگیرید مدل K روی برد شما که سری Z کاربرد نداره . پردازندتون هم فکر کنم نصف این مبلغ رو کاور کنه .
تا ده تومن پیشنهاد م این هست
CPU COREI5 9400F
MAIN MSI H310M PRO VDH Plus
RAM 2*8GB CRUCIAL BUS 2400
با این دو تا تغیر و پیشنهاد من خرید یه SSD هم در کنار این ها هست میتونید سیستمتون را به حد بالایی اپگرید کنید .
الان ssd دارم اونم ۲تا
من نظرم رو اینه
cpu ryzen 3600x
mb b550 که هنوز تو بازار نیست فک کنم یه ماه دیگه میاد
ram 16g gskill 3200 ripjawos
به نظر شما این چطوره؟

- - - Updated - - -

سلام
تفاوت 4460 با 4790K در بازی ها ، بصورت میانگین 10 تا 13 درصد هه . تفاوتش با 4790 که کمتر هه (بصورت میانگین ، حدود 7 تا 10 درصد) . حتی شاید کمتر از اینها هم باشن .
اصلا برای گیم ، ارزش ارتقاء پردازنده را نداره .
تغییر پلتفرم و خرید سوکت جدید هم بخاطر گرونی پردازنده یا مادربرد (حداقل تا الان) ، باز هم چندان ارزش خریدی براتون نداره .

توی گیم ، الویت با کارت گرافیک هست .
یعنی اول ، اگه بودجه تون میرسه ، کارت rtx 2080 ti بگیرین و اگه بودجه تون اضافه اومد ، بعد پردازنده و بعد رم و اینها را ارتقاء بدین .

اگه حساس نیستین ، ترکیب سیستم تون برای ریزولیشن fhd ، کافی هه و نیاز به ارتقاء نیست اما اگه میخواین چیزی را ارتقاء بدین که بودجه تون هم هدر نره ، اول ، کارت گرافیک را ارتقاء بدین .
اگه میخواین کارت گرافیک را ارتقاء بدین تا تفاوتش را حس کنین ، حداقل باید کارت gtx 1660 super یا rx 5600 xt یا بالاتر بگیرین .
داداش اون کارت گرافیک الان ۲۷ تومن هستش.