چند سال پیش یه سیستم جمع کردم و یه عادتی که دارم وقتی تو اون روز قطعات رو میگیرم به خاطر اینکه مهلت تست قطعات 24 ساعت هست همیشه همون روز سعی میکنم که هم اسمبل کنم و ویندوز و بقیه کارا رو بکنم که آماده تست بشه با این احوال سیستم رو که اسمبل کردم اومدم که سیستم رو روشن کنم دیدم روشن نمیشه !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درب کیس رو باز کردم اتصالات رو چک کردم پاور رو چک کردم قاب جلوی کیس رو باز کردم و سیمهایی که از پشت دکمه پاور و ریست هست رو رو مادربرد چک کردم برق رو چک کردم (البته LED روی مادربرد روشن بود) خلاصه یه یکساعتی همه کار کردم اما روشن نشد که نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به دوستمون گفتم که الآن ساعت 2 نصفه شبه و من هم خیلی خسته هستم و اینکه داره بد قلقی میکنه بزار سیستم رو ببرم خونه خودمون فردا صبح که بیدار شدم دوباره روش کار میکنم
خلاصه یه آژانس گرفتیم و رفتیم خونه و شب با خسته گی خوابیدیم
صبح که از خواب بیدار شدم رفتم و سیستم رو زدم تو برق و با فشار دکمه پاور سیستم روشن شد و اومد بالا !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ماجرا خیلی جالب بود و به این نتیجه رسیدم که بعضی مواقع یه جای کار به اصطلاح به خنسی میخوره که باید کار رو متوقف کنیم تا یه زمانی بگذره (به شخصه زیاد برام پیش اومده)
این بود ماجرای ما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks