سلام دوستان
آقا من که چیزی از اسمبل سرم نمیشه ولی یه خاطره ای هست که گفتنش خالی از لطف نیست
من یه 2 ماه پیش یه سیستم واسه یکی از دوستام خواستم جمع کنم البته نه کارم اینه و نه دستمزدی گرفتم
روزی که رفتیم سیستم رو جمع کنیم مادربرد m3a گرفتیم و پاور وقتی میخواستیم بگیریم من گفتم گرین بگیریم که فروشنده گفت:گرین نگیریم و گرین خوب نیست و... ولی چون من سیستمم پاور گرین داشت گرین گرفتم و سیستم رو اسمبل کردیم 2 روز کار کرد بعد 2 روز دوستم زنگ زد که سیستم بالا نمیاد من فکر کردم ویندوزش پریده رفتم دیدم که وقتی که سیستم رو روشن میکنی اصلا اسکرین نداره حدس زدم از مادربردشه
با خدمات گارانتی تماس گرفتم گفت از مادربرده
مادربردو بردیم گارانتی . اسمش یادم نیست(گارانتی) چی بود. وقتی مادربردو دید پرسید پاورت چیه گفتم گرین گفت باید عوضش کنی و اشکال از پاوره و یه دونه ایسی بل بگیر مادر برد هم تست کرد و سالم بود ما هم که راهمون خیلی دور بود (نیم ساعت باید میومدیم شهریار بعد از اونجا تهران) برگشتیم و روز بعد پاورو بردیم و یه مقدار پول سر دادیم ای سی بل گرفتیم .
وقتی پاور جدید رو نصب کردیم سیستم رو روشن که کردیم یه دود از مادربرد بلند شد و سیستم شروع به کار کرد ولی فن cpu کار نمیکرد دوباره زنگ زدیم گارانتی قرار شد که مادربردو تعویض کنه
بردیم یه مادربرده نو به ما داد ما هم برگشتیم و دوباره مثل دفه قبل دود و... ولی این بار یه کمی از سیمهای مسی که تو خود برده بلند شد و این بار ما هم پاورو بردیم و هم مادربردو یارو مادربردو به خاطر اشکال فیزیکی قبول نکرد و گفت که ایراد از برق خونست و نوسان داره و از ما انکارو ازاوون اصرار. پرسیدم ما حالا چیکار کنیم گفت اصلا سیستم جمع نکن!!؟
خلاصه پاورم تست کرد و گفت که سالمه ما هم دیدیم با یه مادربرده دیگه کار میکرد اخرش پاورو عوض کرد(میگفت سالمه!) و به ما آدرس یه تعمیرکار و داد که بردیم اونجا مادربردو تعمیر کنه ما بردیم اونجا تعمیرکاره رفته بود ما هم مادربردو گذاشتیم اونجا و فردا که خواستیم بریم کل سیستم رو با خودمون بردیم تهران یارو مادربردو تعمیر کرده بود و رو سیستم که نصب کردیم کار میکرد با پاور جدید و همه چیز تموم شد
ولی من آخرش هم نفهمیدم اشکال از چی بود؟ تعمیرکاره میگفت پاور مادربردو سوزونده ولی خدمات گارانتی اون تست کرد و گفت سالمه با یه مادربرده دیگه کار میکرد
نمیدونید چند روز از زندگی افتادم و چقدر از جیب گذاشتم . جریانه همون ثوابست.
شرمنده سرتونو درد اوردم
Bookmarks