والا ما کوچیکتر از این حرفاییم که در جمع شما اساتید تجربه ای برای گفتن داشته باشیم...ولی اگه اجازه بدید تجربه خودمو راجب اهمیت برندها براتون بگم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

خیلی ها میگن بعضی برندهای معروف فقط پول اسمشون رو میخورند ولی من خودم بارها خلاف اینو دیدم...
یه بار قرار بود برای یه آموزشگاهی12 تا سیستم معمولی ببندم...چون میخواستم تو قیمت صرفه جویی بشه مادربرد Biostar براشتم که یادمه اون موقع تازه انفورماتیک گستر ریخته بود تو بازار...در ضمن قرار بود روی هر سیستم یک کارت HDDsafe هم نصب کنم...ما این سیستمارو بستیم...حالا نه یکی نه دوتا 12تا!!!.....آقا هر کاری کردم این HDDsafe هارو نشناختند...گفتم شاید این مدل بدرد نمی خوره مدلشون رو عوض کردم و Dr.shield گرفتم نشد...روی سیستم خودم تست کردم شناخت...روی سیستم دفتر اون آموزشگاهی که باید براش می بستم تست کردم شناخت(یادمه مادربردش از سری مادربردهای خدا بیامرز Soltek بود که اون موقع 1سالی بود مرحوم شده بود)... ....خلاصه گرفتیم که مشکل این بایواستاران...همه رو پس دادم از سری مادربردهای ASUS P4S8XMX که یادمه هم قیمت همون بایواستارا بودند گرفتم و مشکل حل شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

راجب گرافیک هم دو تجربه دارم...یه بار واسه یه بنده خدایی گرافیک FX5200 A&G خریدیم با رم 256MB...نصب کرد رو سیستم دیدیم زده مموری 64MB!!!....یه بارم یکی از فامیلا اومد پیشمون گفت تازه سیستم بستم موقع اجرای گیم چند دقیقه بعد سیستم ریبوت میشه...همه قطعات رو تست کردم سالم بود و مشکل از جانب گرافیک بود...حالا این گرافیک مارکش چی بود؟؟؟......Eagle.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید