سلام :
تجربه که نگو ! کوله باری از ...
بقولی این ها که برای شما جکه ، برای ما خاطرست !
1- یک بار عجله ای رفتم یک کیبرد بخرم ، قیمتش 8 هزار تومان بود . شمردم 8 تا دوهزار تومنی دادم !
باز دمه فروشنده گرم بهم گفت و بقیه پول رو داد .
2- یک بار برای یکی از فامیل ها سیستم خریدم که CPU 2180 بود ... سیستم رو نصفه جمع کردم تا تست کنم .هر کاری کردم سیستم تصویر نداد ، بعد یکم ور رفتم فهمیدم اشکال از مادربرد هست . دو روز زندگی مون رو الافه این سیستم شدیم تا آخر مجبور شدم از جیبم یک مین گیگا بخرم . چون سیستم رو همون شب باید تحویل می دادم . سیستم ردیف شد و تحویل دادم . ولی هنوز یک مین ایسوز رو دستم مونده بود !
یعنی بقولی اومدیم سود کنیم چند برابر ضرر کردیم ... بعد تو بی کاری مین رو چک می کردم که ناگهان دیدم یکی از پایه های سوکت CPU کج هست ! صافش کردم و گداشتمش توی آرشیو و کمتر از یک هفته دوباره یک سیستم جمع کردم برای یکی دیگه ... این مین رو گذاشتم روش مثل ساعت کار کرد ...
من توی سیستم خریدن بهیچ عنوان مین ایسوز نمی خرم ولی یک بار این اشتباه رو کردم و جوابش رو دیدم . توی اون چند روز من بدلیل ضرر 80 هزار تومانی پاک کلافه شده بودم .
3- یک بار هم یک کارت صدا خریدم که اشتباه کردم پیچش کردم و کلا یک ساعت روی سیستم نبود . 13 هزار خریدم 5 هزار فروختم !
4- یک بار این سوکت 775 که تازه اومده بود من دوتا سیستم برای کسی خریدم ...
کار نصب CPU که تموم شد ، نوبت رسید به نصب فن ! من که تا بحال اون مدل فن رو ندیده بودم ، کلی ور رفتم تا فهمیدم چطور باید نصبش کنم .
5 - یک بار یک مودم خریدم که روش با فونت خیلی بزرگ نوشته بود دارای کالر آی دی ...
بعد از کلی ور رفتن دیدم این کالر آی دیش کار نمی کنه ...
بردم شرکت گارانتیش گفت این محصول فقط توی آمریکا جواب می ده ، روی جعبه نوشته !
راست می گفت نوشته بود ... اندازه یک مورچه !
من هم که داغ کرده بودم گفتم کالر آی دی که جذاب هست رو به این بزرگی نوشتید ولی اون
Version USA رو که به ضرر تون هست رو کوچیک نوشتید ... دیگه کار از کار گدشته بود .
6 - در آخر آقا ما رفتیم یک پاور بخریم برای سیستممون ، شد 30 هزار ...
چشم واز کردیم دیدم رفتیم یک سیستم برای اون پاور خریدیم حدود 800 هزار تومان !
الان هم این رو با برادرم می گیم و می خندیم !
موضوع جالبی رو دوست عزیز مطرح کردید با تشکر از شما .
Bookmarks