کاربر شهرسختافزار
با سلام
دوستان عکسهای زیر مربوط به یک پردازنده phenom ii x2 550 است که توسط یکی از دوستان بسیار خوبم در انجمن
به یک پردازنده چهار هسته ای با نام phenom ii x4 b 50 تبدیل شده که اکثر مشخصات اون با پردازنده phenom ii x4 965 be مشابه است دارای ضریب مالتی پاییر باز بوده و در فرکانس 3.4
امتیاز این پردازنده در ویندوز 7 برابر با 7.3 بوده
در اولین ورود به ویندوز به صورت زیر پردازنده شناسایی شد البته نسخه cpu z هم قدیمی بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با یک ری استارت به صورت زیر شناسایی شد
اخرین ورژن cpu z رو نداشتم
مادربرد
هسته ها در ویندوز
مشخصات کلی
حالا از تمامی دوستان درخواست میشه نظرشون رو در مورد این پردازنده بیان کنند
این پردازنده رو تا چه حدی میشه اور کرد ؟
چطور میتونم از این سیستم بنچ مارک بگیرم ؟
آخرین ویرایش توسط K1LOU در تاریخ 20-12-09 انجام شده است
Comodo Internet Security
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
خوب مثل اينكه دوستان نظري ندارن
در اين مورد چطور ؟این پردازنده رو تا چه حدی میشه اور کرد ؟
در پايان جا داره از دوست بسيار عزيزم nima_hl ( البته بعد از كسب اجازه از خود ايشون ) كه معرف همه دوست دارن سخت افزار در
انجمن هست تشكر ويژه داشته باشم هم بابت زحمتي كه در انلاك كردن پردازنده و جمع كردن اين سيستم
كشيدن . و هم بابت زحمات زيادي كه در انجمن مي كشن
نيما جان ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Comodo Internet Security
Hamid2547 (02-01-10), MicroSystem (24-12-09), nima_hl (21-12-09), ripek (03-01-10)
خواهش عزیز انجام وظیفه بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازندههای amd کلا توی دمای بالای صفر خودمون رو هم بکشیم از 4-4.2 گیگاهرتز رد نمیشن ( اینو خودم تست کردم و اتفاقا خودم رو کشتم نشد که نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اگر دما رو به صفر برسونی تا 4.8 و برای بالای 5 گیگ باید از نیتروژن و دمای زیر منفی 100 استفاده کنیم ( اینها رو از جانب استاد exterme میگم و ممکنه اعداد یکم دقیق نباشه که از خودشون دقیق میتونید سئوال کنید )
شما Unlock کردید؟
http://www.msi.com/index.php?func=te...&express_no=86
مادربرد من خود اتوماتیک این کارو می کنه
و اگر امکان داره آموزشش هم بگذارید ممنون
MicroSystem (24-12-09), ripek (13-01-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
خير دوست من . كاربر فعال اين انجمن جناب nima_hl زحمتشو كشيدن مي تونيد با ايشون در ميان بگزاريدشما Unlock کردید؟
با تشكر
Comodo Internet Security
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام کیوان جان
والا این که کاری نداره که اینقدر منو تحویل میگیرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود دوستمون هم تو پستشون آموزش رو گذاشته بودند ، باید تشریف ببرند تو بایوس acc رو اتوماتیک کنند
اگر پردازندشون سالم باشه کور یا کش باز میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (28-12-09), reza76622201 (03-01-10), ripek (03-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
دو تا سوال راجع به مادربرد داشتم:
rev 00?
sb750?
ویرایش : تو خود سایت گیگابایت برای این مدل رو نسخه rev 1.0 و rev1.1 موجوده
در ضمن sb هم 710 هست ولی چرا تو عکس 750 زده؟
می خواستم بدونم فرقی با بقیه داره؟
آخرین ویرایش توسط hellbrain666 در تاریخ 02-01-10 انجام شده است
ripek (03-01-10)
بفرمایید دوست عزیز لطفا سوال خودتون رو هم مطرح کنید در پستتون
سلام دوستان من که اینو دیدم شاخ در آوردم . من یه سوال از اساتید داشتم یه main msi k9a2 platinum 790fx با cpu phenom ii 550 جطور میتونم دوتا هسته دیگشو فعال کنم
ripek (03-01-10)
کاربر شهرسختافزار
ایا امکان این هست که کسی این سی پی یو رو بخره و بعد نشه انلاکش کرد؟منظورم اینه که میشه با اطمینان این سی پی یو رو خرید برای انلاک کردن؟و صرفه جویی در هزینه؟یا ممکنه بشه و ممکنه نشه؟بعد وقتی سی پی یو دو تا هسته ی دیگشم انلاک شد ایا مثلا با phenom ii x4 965 be برابری میکنه؟و همون پرفرمنس رو میده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
ripek (13-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks