با دروود
بهترین پردازنده ای ام دی با در نگر گرفتن معیار قیمت به کارایی،کدام را می توان نام برد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آیا سری 4 هسته ای های ای ام دی،در بازار هست؟
با دروود
بهترین پردازنده ای ام دی با در نگر گرفتن معیار قیمت به کارایی،کدام را می توان نام برد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آیا سری 4 هسته ای های ای ام دی،در بازار هست؟
|
بله موجوده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگر عجله نداشته باشی و صبر کنی تا 940 بیاد و این رو بگیری بهتره که تازه میشه در حد Q9550 یا 9650 از اینتل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتایج زحمات AMD همینه دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم 8750 نسبت به قیمتش خوبه !!
موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed25 (13-01-09)
9500 نسبت به قیمت پردازنده خوبیه.
فقط فعلن phenom 9950 x4 با اجازه حسین اقا !!!!!
بعدن 940 phenom 2
saeed25 (13-01-09)
ای ام دی یک خوبی داره اونم اینه خیلی کم میشه که کم یاب بشه و حداقل اگر سری جدید بیاد به اندازه اینتل تفاوت قیمت با قیمت جهانی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد به نظر من هم میگم صبر کن 940 بیاد هرچند که 920 هم چیز خوبی هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed25 (13-01-09)
|
940 :
فرکانس 3.00 دارای 4 هسته و 6 مگ کش سطح 3 و مالتی باز و سوکت AM2+ و فقط DDR2 ساپرت میکنه (667-800-1066 ) و 278 $ .
940 رو شما فرض کن داری یک Q9450 یا Q9550 اینتل میخری !!!!!
کوارتر دوم 2009 فکر کنم بیاد .
saeed25 (13-01-09)
اطلاع ندارم چون به تازگی سایت های خارجی از این سری جدید ری ویو گزاشتن !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تکلیفشون رو AMD مشخص میکنه با سوکت جدیدش ( AM3 ) و کوارتر دوم 2009 لانچ میشه !!!!
و 940 هم که در پست قبلیم گفتم کوارتر دوم 2009 نه اشتباه کردم کوارتر اول 2009 اگر خدا بخواد تا قبل از عید میرسه !!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks