سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روش ۱ : این روشیه که بنظرم منطقیتره و خودم از همین روش استفاده میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روش ۲ : این روش زیاد جالب نیست چون بسته به سطح هیتسینک ممکنه میزان مورد نیاز خمیر کم و زیاد بشه که در اون صورت یا خمیر از اطراف پردازنده میزنه بیرون یا کل سطح رو پوشش نمیده
روش ۳ : ممکنه مجبور بشید برای اطمینان از تماس تمام سطح ihs با هیت سینک سطح بیشتری را با خمیر بپوشونید که باعث مصرف بی مورد خمیر میشه و احتمال داره موقع جازدن خمیرها توی یه زاویه جمع بشه که یکم گنده کاری میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه تیکه از اون فوم که معمولا زیر مادربردها میزارند رو بریدم و چهارلا کردم با این وسیله خمیر رو روی سطح cpu پخش میکنم
سعی میکنم قطر پوشش خمیر در ۲-۳ میلی لبهها کمتر باشه چون وقتی فن رو جا میزنم خمیر به سطح بیرون فرار میکنه و اینجوری خمیر بیش از اندازه مصرف نمیشه
موفق باشید

Bookmarks