پیشنهاد بنده خرید یک عدد EP45-UD3R هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
مادربورد GIGABYTE - EP45T-UD3R برای Q6600 خوب هست یا نه ؟
قیمتش چنده ؟
توی این رنج قیمت از این مادربورد بهتر چیزی هست ؟
فوری لطفأ
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
|
|
कभी हार
پیشنهاد بنده خرید یک عدد EP45-UD3R هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
علت این انتخاب چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرقشون توی چیه ؟
कभी हार
علت این انتخاب این هست که با داشتن VRD 11.1 و مدار PWM مناسب این برد تجربه نشون داده برای شخص بنده و برای سایر افراد انجمن و جاهای دیگه که این مادربرد توی اورکلاکینگ به خصوص برای Quad Core ها بسیار قوی عمل میکنه ( توی انجمن خودمون بنده برای رم تستش کردم که فوق العاده بود ، وحید عزیز ( ViViD ) برای Q9550 که باز هم فوق العاده بود و اگه اشتباه نکنم امیر عزیز که Q9400 باهاش اورکلاک کردند . )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عمده ترین تفاوتش با EP45T پشتیبانی از حافظه های DDR3 در EP45T هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Labyrinth (01-11-09)
شایان ذکر هست داشتن رکورد های اول جهان در پردازنده های 4 هسته ای یکی دیگه از دلایل این مورد هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
تازه بندا با برادر همین مادر برد 9650 تا 4.8 باهاش تست گرفتم.
البته گفتم برادر این برد چون خیلی تفاوت ندارن ud3p
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام :
فرق EP45-UD3R با EP45T-UD3R در پشتیبانی از رم DDR3 هست
EP45T-UD3R = حدود 190 هزار تومان
EP45-UD3R = حدود 145 هزار تومان
من هم مین EP45-UD3R رو دارم و واقعا از نظر تنظیمات اورکلاک یک مین کامل و عالی محسوب میشه ...
من خودم با این مین و E7400 2.8 رو فعلا تا 4.5 اور کردم ...
شما ببین اگر واقعا برات استفاده از رم DDR3 مهم هست ، EP45T-UD3R رو بگیر ...
softkadeh (02-11-09)
سلام
با تشکر از همه .
تنها دلیل تعویض برد فقط استفاده از رمهای DDR3 هست وگرنه مادربوردم به اندازه کافی شاخ هست .
آیا تنها فرق این 2 مین با هم فقط در ساپورت رم اونهاست ؟
توی این رنج قیمت مین بهتری نیست ؟
البته آقا نوید قیمتش الان تقریبا 170 هست .
مشکلی با رمهای 1800 کروشیال که نداره ؟ و میشه اور کردشون ؟
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
در مدل EP45T-UD3R فرکانس 2200 برای رمهای DDR3 قابل استفاده است ...
تنها فرقشون همین هست و اگر اشتباه نکنم روی چیپ ICH نوشته DDR3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت من یکم قدیمی بود و به بزرگی خودتون ببخشید ...
softkadeh (02-11-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بزرگواری آقا نوید .
خرید من شد EP45T-UD3R . پس هیچ مشکلی نداره دیگه نه ؟
راستی مشه روش DDR2 نصب کرد ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks