اگر رم درست حسابی باشه حتما روی برچسبش درج شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pedram_IR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pedram_IR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیروز رفتم بازار i7 860 موجود بود به قیمت حدود 340 مین هم ازراک p55 pro فکر کنم آقای علینژاد ( کولینگ سیس )آوردن که اونم حدود 155-160 باید قیمتش باشه
البته اگر مین خیلی خوب p55 هم بخواهید DFI LANPARTY DK P55-T3eH9 هم به قیمت 230 تو بازار دیدم
از قیمت گیگا و ایسوس خبر ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (07-01-10)
|
|
دوستان گرامی چند نکته بود درباره سوکت 1156 که ممنون میشم اگر لطف کنید ومنو راهنمایی کنید
1) می دونیم اینتل تا چند ماه دیگه سی پی یو هایcore i9 رو وارد بازار می کنه .این نسل فقط برای سوکت 1366 ارائه میشه یا اینکه مثل ای سون سری 800 ، مدل هایی از این نسل برای سوکت 1156 هم عرضه میشه؟
درکل ایا در اینده سی پی یوهای جدید برای 1156 میاد؟
البته ظاهرا اینتل برای همین 3 تا سی پی یو موجود هم می خواد همزاد 32 نانومتری اونها رو تا چند ماه دیگه ارائه بده به اسم های
core i5 750 s-core i7860 s-core i7870s
که نامگذاریشون شبیه قبلی هاست وفقط از یک پسوند s در اونها استفاده شده
در کل نسل های اینده سی پی یو های اینتل مثل همین 6 هسته ای های ای 9 برای سوکت 1156 هم عرضه می شه؟ یا اینکه این سوکت 1156 هیچوقت نمی تونه سی پی یو ای رو قویتر از ای سون 870 داشته باشه؟
اینو پرسیدم چون خودم می خوام سیستم ای سون بخرم و بیشتر هم نظرم روی سوکت 1156 وسی پی یو ای سون 860 هستش اما به جهت ارتقاء نگرانم .چون اگه قرار باشه اینتل سی پی یو های 6 هسته ایش رو فقط برای 1366 ارائه بده اون وقت سوکت 1156 در واقع مرده وغیر قابل ارتقاء محسوب می شه؟
2) در رابطه با کارایی سی پی یو ای سون 860 دوستان چه نظری دارن؟به خصوص در مقایسه با ای سون 920؟
در بعضی جاها خوندم که 860 به غیر از ضعف در حافظه های 3 کاناله در سایر موارد از 920 برتر بوده به خصوص که هر دو از یک بیس معماری مشترک استفاده می کنند.
در ضمن دوستان چون من برنامم رو برای خرید برای عید برنامه ریزی کردم به نظر شما تا اون موقع قیمت سی پی یو 860 در چه حدودی قرار می گیره؟ کلا تا اون موقع قیمت قطعات کاهش محسوسی پیدا می کنه؟
پیشاپیش از عزیزانی که زحمت پاسخگویی به این سوالات رو می کشن تشکر میکنم
ripek (07-01-10)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. شما بر چه اساسي مي فرمائيد که Core i9 تا چند ماه ديگه وارد بازار ميشه!؟ تا جايي که بنده اطلاع دارم هنوز هيچ قطعيتي در مورد زمان عرضه و قيمت و نوع سوکت و ...از طرف اينتل در مورد اين سري تعيين نشده و همه چيز فعلا در حد حرف و جو سازي از طرف سايتهاست. پس اين سوال فعلا جوابي نداره. ممنون ميشم اگر مدرک معتبري براي عرايض خودتون داريد بفرمائيد(حتي الامکان از سايت خود اينتل) تا بنده و شايدم دوستانمون هم مطلع بشيم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aadam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل بنده سوکت 1156 رو پيشنهاد مي کنم که مبتني بر چيپ P55A هستند. به سوکت 1156 مراجعه کنيد و مادربوردهاي داراي چيپ P55A تهيه کنيد که USB 3.0 و Sata III هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aadam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز. به حاي استناد به بيانات عوام پيشنهاد مي کنم به سايتهاي معتبر مقايسه اي مثل anandtech مراجعه کنيد. لينک زير مقايسه کاملي مابين 920 و 860 در سري Core i7 انجام داده:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aadam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=108&p2=47
همونطور که در لينک مقايسه مي بينيد در کل توي اکثر موارد Core i5 - 860 برتره.
احتمال کاهش وجود داره. اما قطعيت نداره. چون هنوز قيمت اين سري بالاست و مادربوردهاشم قيمتشون بالاست مشتري خاص دارن. اين مساله قابل پيش بيني نيست. اما توي تعطيلات عيد و حوالي آن(از اواخر اسفند تا آخر فروردين) به دليل تعطيلي نامنظم و عدم ثبات بازار اصلا خريد سيستم رو پيشنهاد نمي کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aadam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالي بود در خدمتم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 07-01-10 انجام شده است
با تشکر از پاسخ شما اما من متاسفانه هنوز جوابم رو نگرفتم.درباره زمان عرضه ای 9 بله حق با شماست هنوز اینتل به طور رسمی چیزی رو اعلام نکرده فقط بعضی شایعات مبنی بر ارائه این نسل جدید در 3 ماهه سوم سال 2010 وجود داره که البته همون طور که گفتم فقط شایعه هستن نه خبر رسمی.
اما مسئله اصلی برای من زمان عرضه ای 9 نیست .سوال اصلی من اینه زمانی که ای 9 ارائه بشه حالا می خواد چند ماهه دیگه باشه یا چند سال دیگه! ایا برای سوکت 1156 هم ارائه می شه؟ یا اینکه فقط وفقط برای سوکت 1366 بیرون میاد؟
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
ripek (07-01-10)
کاربر شهرسختافزار
پردازنده های Gulftown یا Core i9 با سوکت LGA 1366 و مادربردهای سری X58 سازگاری دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aadam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از راهنمایی دوستان
با توجه به جدول بالا به نظر می رسه قویترین سی پی یو ای که برای سوکت 1156 قابل استفاده باشه همین ای سون 870 فعلی هست.در واقع با توجه به این جدول وبرنامه اینتل سوکت 1156 از سی پی یو های 6 هسته ای محروم می مونه. به نظر من در این صورت خرید سیستم مبتنی بر 1156 با توجه به عدم امکان ارتقاء اشتباه به نظر می رسه. خوشحال میشم نظر دوستان رو در این باره بدونم
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
کاربر شهرسختافزار
اينکه Core i9 روي چه سوکتي عرضه بشه معلوم نيست. پس خريد سوکت 1366 به نظر من فعلا با توجه به قيمت بالايي که داره لطفي نداره.
|
|
aadam (19-01-10)
دوست عزیز تا اونجایی که ما فهمیدیم یکسال که قرار روی سوکت 1366 عرضه بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aadam (19-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks