دوستان گرامی چند نکته بود درباره سوکت 1156 که ممنون میشم اگر لطف کنید ومنو راهنمایی کنید
1) می دونیم اینتل تا چند ماه دیگه سی پی یو هایcore i9 رو وارد بازار می کنه .این نسل فقط برای سوکت 1366 ارائه میشه یا اینکه مثل ای سون سری 800 ، مدل هایی از این نسل برای سوکت 1156 هم عرضه میشه؟
درکل ایا در اینده سی پی یوهای جدید برای 1156 میاد؟
البته ظاهرا اینتل برای همین 3 تا سی پی یو موجود هم می خواد همزاد 32 نانومتری اونها رو تا چند ماه دیگه ارائه بده به اسم های
core i5 750 s-core i7860 s-core i7870s
که نامگذاریشون شبیه قبلی هاست وفقط از یک پسوند s در اونها استفاده شده
در کل نسل های اینده سی پی یو های اینتل مثل همین 6 هسته ای های ای 9 برای سوکت 1156 هم عرضه می شه؟ یا اینکه این سوکت 1156 هیچوقت نمی تونه سی پی یو ای رو قویتر از ای سون 870 داشته باشه؟
اینو پرسیدم چون خودم می خوام سیستم ای سون بخرم و بیشتر هم نظرم روی سوکت 1156 وسی پی یو ای سون 860 هستش اما به جهت ارتقاء نگرانم .چون اگه قرار باشه اینتل سی پی یو های 6 هسته ایش رو فقط برای 1366 ارائه بده اون وقت سوکت 1156 در واقع مرده وغیر قابل ارتقاء محسوب می شه؟
2) در رابطه با کارایی سی پی یو ای سون 860 دوستان چه نظری دارن؟به خصوص در مقایسه با ای سون 920؟
در بعضی جاها خوندم که 860 به غیر از ضعف در حافظه های 3 کاناله در سایر موارد از 920 برتر بوده به خصوص که هر دو از یک بیس معماری مشترک استفاده می کنند.
در ضمن دوستان چون من برنامم رو برای خرید برای عید برنامه ریزی کردم به نظر شما تا اون موقع قیمت سی پی یو 860 در چه حدودی قرار می گیره؟ کلا تا اون موقع قیمت قطعات کاهش محسوسی پیدا می کنه؟
پیشاپیش از عزیزانی که زحمت پاسخگویی به این سوالات رو می کشن تشکر میکنم

Bookmarks