دوست عزيز. شما بر چه اساسي مي فرمائيد که Core i9 تا چند ماه ديگه وارد بازار ميشه!؟ تا جايي که بنده اطلاع دارم هنوز هيچ قطعيتي در مورد زمان عرضه و قيمت و نوع سوکت و ...از طرف اينتل در مورد اين سري تعيين نشده و همه چيز فعلا در حد حرف و جو سازي از طرف سايتهاست. پس اين سوال فعلا جوابي نداره. ممنون ميشم اگر مدرک معتبري براي عرايض خودتون داريد بفرمائيد(حتي الامکان از سايت خود اينتل) تا بنده و شايدم دوستانمون هم مطلع بشيم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aadam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل بنده سوکت 1156 رو پيشنهاد مي کنم که مبتني بر چيپ P55A هستند. به سوکت 1156 مراجعه کنيد و مادربوردهاي داراي چيپ P55A تهيه کنيد که USB 3.0 و Sata III هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aadam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيز. به حاي استناد به بيانات عوام پيشنهاد مي کنم به سايتهاي معتبر مقايسه اي مثل anandtech مراجعه کنيد. لينک زير مقايسه کاملي مابين 920 و 860 در سري Core i7 انجام داده:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aadam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=108&p2=47
همونطور که در لينک مقايسه مي بينيد در کل توي اکثر موارد Core i5 - 860 برتره.
احتمال کاهش وجود داره. اما قطعيت نداره. چون هنوز قيمت اين سري بالاست و مادربوردهاشم قيمتشون بالاست مشتري خاص دارن. اين مساله قابل پيش بيني نيست. اما توي تعطيلات عيد و حوالي آن(از اواخر اسفند تا آخر فروردين) به دليل تعطيلي نامنظم و عدم ثبات بازار اصلا خريد سيستم رو پيشنهاد نمي کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aadam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالي بود در خدمتم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks