متاسفانه این خاصیت اکثر دوستان دریا کامپیوتر که تا بحال باهاشون برخورد داشتم هستش که با چنچولک بازی و مغلطه سر مشتریای کم سواد رو شیره بمالنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر فاکسکان عرزه ساختن برد حسابی رو داشت که ارزونترین بردهای دنیا رو نمیساخت و دریا کامپیوتر هم مجبور نمیشد این آتاشغالها رو وارد کنه و با هزار جور ضرب و زور به قیمتهای نجومی به خورد ملت بده
این برگ برنده هم فکر کنم تو آستین فاکسکان بد جور گیر کرده چون شما خیلی مدته از این صحبتها اینطرف اونطرف انجام میدین ولی ما که چیزی ندیدیم
شما بیش از یک سال پیش به بنده فرمودید آینده مشخص میکنه ازراک چه جور مادربردیه
یک سال گذشت و ازراک هر روز بهتر از روز قبلش شد و در حال حاضر داره سهم بزرگی از بازار رو میگیره در مقابل مادربردهای فاکسکان هر روز آشغالتر از روز قبل شدن به طوری که فقط عده ای کم سواد تهت تاثیر تبلیغات بی پایه اساس شما و همکاران شما اقفال شده و اقدام به خرید این بردهای میکنند
شما برای نمونه یک مادربرد از شرکت معظم فاکسکان معرفی بفرمائید که بتونه یکم بروز باشه مقایسه با برد ازراک مورد بحث پیشکشش
به شما پیشنهاد میکنم به جای نسخه پیچیدن برای برندهای دیگه و زدن حرفهای 100 من یک غاز بیائید مانند بقیه نظر خودتون رو واضح و روشن بیان کنید و پیشنهاد خودتون از برند مورد علاقتون رو بگین

Bookmarks