yavarahmad (06-07-15)
پاور جدیدت که خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yavarahmad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با خنک کننده فابریک هم میتونی تا 3.6-3.7 آورکلاک کنید
روی این سری پردازنده روی فرکانسی که بالا گفتم یه وال دارید و باید خیلی ولتاژ بالا بدید تا بتونید به 4.1 تا 4.2 برسید که بنظرم ارزشش را نداره
برای شروع این آموزش را دقیق بخوانید
yavarahmad (06-07-15)
خوندمش ولی راستش خیلی فنی وتخصصی هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ازش سردر نیاوردم وفقط توی bios گزینه oc mode رو انتخاب کردم و شاهد اندک تغییرات عددی در cpu-z شدم.
رم رو هم خودم قبلا روی 9-9-9-24 ست کرده بودم که چون در oc mode سیستم اتوماتیک تنظیم میکنه آوردش روی 10-10-10-27
خواستم دوباره روی 9 .....بزارم سیستم بالا نیومد.
بنظرتون همین oc mode کافیه یا باید خودم دستی تنظیماتی رو انجام بدم؟
آیا سیستم در oc mode باتوجه به نهایت قدرت قطعات تنظیماتی رو انجام میده یا محتاطانه عمل میکنه؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط yavarahmad در تاریخ 06-07-15 انجام شده است
مادر بورد: msi-970A G45
پردازنده: AMD Athlon II *4 645
رم : Apacer 4 GB 1600MHz+Apacer 4 GB 1600MHz
کارت گرافیک: NVIDIA GEFORCE GT 520
هارد : 1TB+1TB+4TB+128GB SSD ADATA
پاور: Green GP750B-OC+ Platinum
|
|
برای اورکلاک بهتره یک تاپیک در قسمت اورکلاک بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yavarahmad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
yavarahmad (06-07-15)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه حوصله م سر رفت
بیخیال اورکلاک شدم ...
مادر بورد: msi-970A G45
پردازنده: AMD Athlon II *4 645
رم : Apacer 4 GB 1600MHz+Apacer 4 GB 1600MHz
کارت گرافیک: NVIDIA GEFORCE GT 520
هارد : 1TB+1TB+4TB+128GB SSD ADATA
پاور: Green GP750B-OC+ Platinum
nima_hl (06-07-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks