پاسخ: برند مورد علاقه شما در خريد مادربرد چيست ؟
نقل قول:
یک سوال...
شما تا حالا با مادربرد های EPOX کار کردید؟
مادربرد های Zotac کجا ساخته میشن؟
دمت گرم میخوای مچ بگیری؟!:1. (32):
Zotac رو نمیدونم کجا ساخته میشه ولی چون گرافیکاش خیلی کیفیت نداره گفتم مادربرداش هم نباید جالب باشه(گرافیکشو یکی از سخت افزار فروشهای آشنا نمایندگی داره...از خودش پرسیدم گفت کیفیت عالی نداره و بیشتر به درد کابرای معمولی میخوره!)
EPOX رو هم تعمیر کار گارگاه فنی همون سخت افزار فروش میگفت با CPU های اینتل خیلی خوب مچ نمیشه!
دوست من...قد شما سواد نداریم ولی از روی معده هم حرف نمیزنم...مگه اینکه اونا اشتباه گفته باشن!:1. (28):
كلا نبايد گول اسم رو خورد مخصوصا تو سري value و متوسط چون معمولا در يك سطح هستند .
نقل قول:
دمت گرم میخوای مچ بگیری؟!:1. (32):
Zotac رو نمیدونم کجا ساخته میشه ولی چون گرافیکاش خیلی کیفیت نداره گفتم مادربرداش هم نباید جالب باشه(گرافیکشو یکی از سخت افزار فروشهای آشنا نمایندگی داره...از خودش پرسیدم گفت کیفیت عالی نداره و بیشتر به درد کابرای معمولی میخوره!)
EPOX رو هم تعمیر کار گارگاه فنی همون سخت افزار فروش میگفت با CPU های اینتل خیلی خوب مچ نمیشه!
دوست من...قد شما سواد نداریم ولی از روی معده هم حرف نمیزنم...مگه اینکه اونا اشتباه گفته باشن!:1. (28):
مادربرد ها و کارت های گرافیک Zotac یک جا ساخته نمی شن! (البته تهش رو بگیری به یک جا می رسی ها...!) حالا کلا یک سرچی بکن ببین قضیه چیه..!
EPOX هم زمانی اولین انتخاب خیلی از طرفداران AMD بود!
--------
کلا هر برندی هم محصول متوسط داره و هم محصول خوب... بعضی وقت ها هم یک محصول خیلی خوب میشه.
بنده به Asus رای میدم به این دلیل که :
بیشترین مسئله ای که بنده رو برای استفاده از این مادربرد ترقیب میکنه اینه که بیش از 50 تا سیستم از زمان P2 بستم تا حالا و حتی با یکی هم خداروشکر به مشکل بر نخوردم
کیفیت ساخت قطعات مورد استفاده و همچنین کیفیت برد این برند بسیار عالی هست
از لحاظ مچ بودن قطعات و همچنین سازگاری با اکثر قطعات هم بسیار راضی کننده هست
لازمه که عرض کنم شاید دلایل بنده به این خاطر باشه که فقط از این مادربرد استفاده کردم اما دوست دارم با مادربردهای گیگا و Abit هم کار کنم تا بتونم بهتر نتیجه گیری کنم :yes:
سپاس:1. (23):
نقل قول:
سلام .
اول از همه با بهادر خان موافقم . و بعد هم با تمام گزینه هایی که nom@d عزیز گفته . asus واقعا تخصصش در ساخت مادر برده .
فقط با اون گزینه ای که گفتی نوع هیت سینک هاش خیلی خوبه اصلا موافق نیستم . الان بنده دارم چوب هیت سینک های pin fin رو می خورم . به شکل عجیبی آبروی همه مهندس های asus رو برده ( حد اقل پیش بنده که حناشون دیگه رنگی نداره ) . هر کسی که یکمی با این هیت سینک ها کار بکنه میفهمه که اون کسی که این رو ساخته فکر قشنگیش بوده . نه فکر پرفرمنسش . چون واضحه که هوا بین هیت سینک گیر می کنه و جریانش متوقف میشه . و این طوری دیگه خنک نمی کنه .
بگذریم . هر کسی یه نظری داره دیگه . مثلا بنده به کلی از گیگا بایت بدم میاد . چون توی ایران الکی همه گیگا می خرن . چون زیاده همه فکر می کنن خیلی خوبه . در حالی که واقعا برد ضعیفیه . حد اقل در برابر asus توی خیلی از موارد کم میاره . تخصصش هم توی ساخت مادر برد نیست . تنوعی هم بین محصولاتش نیست . حالا چی داره نمی دونم .
فعلا
شما یه نگاهی به این نتایج که با برد EP45-UD3P بدست اومده بندازین:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خب اینم از نتایجی که FUGGER و Vapor بوسیله این برد با رمهای DDR2 بدست آوردن:
خب با توجه به منابع ارائه شده دیگه باید کاملا براتون روشن شده باشه که چرا Gigabyte یکی از بهترین برندهای تولید کننده برد هست.
دوستان لطفا با دلیل و منطق صحبت کنید تا تاپیک را حداقل از اینجا به بعد مفیدتر پی گیری کنیم.
باتشکر
من هم به برد DFI رای میدم که اون بالا نیست:1. (27):
بردهای Asus و Giga رو هم به اندازه مساوی (هر کدام تقریباً 4 سال) کار کردم بردهایی خوبی دارند اما الان برد حرفه ای رو طلب میکنم که به نظرم DFI از اون دسته باشه:love:
اول از همه گیر میدم به گیگا که باید بره سراغ گله داریش تا ساخت اینجور چیز ها که مغز میخواد :1. (38):
بعد به ابیت خدا بیامرز که بدبخت شد :1. (40):
بعد به DFI که حالت به هم میخوره از چیدمان و رنگ بندی و ...... :yes:
بعد MSI که بازم میشه DFI :1. (38):
بقیه که بزارن در کوزه آبشو بخورن :whistle:
خوب ASUS که بزرگ ترین تولید کننده ی مادربرد در جهان هست و در این زمینه که خیلی عالی کار میکنه .
بایوس درست و حسابی و حوشمند و ..... ساپرتینگ بالا با قطعات مختلف ساپرتینگ نرم افزاری بالا
چیدمان دقیق و حساب شده رنگ بندی عالی استفاده از برد مرغوب اکسسوریس خیلی خوب
بهترین سازنده ی مادربرد در جهانه به این بزرگی :1. (38):
و............ که اگر بخوام همشو بگم هم خودم گیج میشم هم بقیه :1. (28):
و شاخ ترین مادربرد جهان
حسین جون اون بردها در مقابل این اسباب بازی بیش نیستند:yes:
من هم میگم asus
چون با یه نگاه به
میتونیم ببینیم
که تعداد مادربوردهای استفاده شده توسط بهترین ها مثلا k|ngp|nچند در صد ایسوس و چند در صد گیگا و بقیه هستن
و کم کم داره پیدا میشه
بهترین جهان کارشو شروع کرده
یه نگاهی به
هر چند زوده قصاوت
ولی با این مدار تغذیه
و کارت تغذیه کاملا جدید وابتکاری
فکر نکنم برندی یارای مقاومت داشته باشه
خصوصا گیگا