5-6 تا از برندهای اون بالا کاملا علکی اون بالا رفتند و تعدادی برند حرفه ای اونجا نیستند...!نقل قول:
در کل بار علمی این تاپیک چیه؟ ببینیم چی توی ایران محبوب تره؟ (مگه همین الان معلوم نیست؟!)
Printable View
5-6 تا از برندهای اون بالا کاملا علکی اون بالا رفتند و تعدادی برند حرفه ای اونجا نیستند...!نقل قول:
در کل بار علمی این تاپیک چیه؟ ببینیم چی توی ایران محبوب تره؟ (مگه همین الان معلوم نیست؟!)
نقل قول:
والا تو ایران هر کی بیشتر تبلیغ کنه محبوب تر هست رده بندی جهانی چیزی دیگست و خوب اصلان گیگا در 10 تای اول نیست (شرمنده از گیگا دوستان) و خوب البته اونها فقط گیم رو در نظر نمی گیرن اونها از سرور تا های اند ها و low ها رو در نظر دارن الان هر کی هر مادربوردی رو اینجا داره رو علامت میزنه :دی شرمنده من دارم عضو منفی انجمن میشم دارم از همه ایراد می گیرم اما خودم سر تا پا ایرادم
میشه بگید این رده بندی رو کجا دیدید؟!نقل قول:
حرف بدون مدرک ارزش نداره...پس اول مدرک ارائه کن!
سلام :
مي گم اي کاش بجاي اين همه بحث ، هر کس دليلش رو براي دفاع از مارک و برند مادربرد محبوبش بيان مي کرد تا
بار علمي اين تايپيک بيشتر مي شد .
من به شخصه گيگا رو مي پسندم به دليل :
1 - راحتي در مچ شدن و بالا آمدن .
2 - صفحه ستاپ کاملا واضح که اين رو به هيچ وجه در مادربرد هاي ايسوز نمي بينيد .
3 - گارانتي آواژنگ که از نظر من خيلي بهتر از گارانتي الماس هست ( البته مي دونم الماس اسمش عوض شده
ولي اسم جديدش يادم نيومد )
3 - اصولا از مارک گيگا خوشم مي ياد !
من هم اسوس رو به چند دلیل قبول دارم:
1-تنوع مدلهاش خصوصا برای کاربران حرفه ای خیلی بالاست.
2-طراحی مادربرد و نوع هیت سینکهای کولینگ و جای قرار گرفتن پورتها درش خیلی منظم و دقیقه!
3-پرفروش ترین برند در بازاره جهانیه!
4-در زمینه نصب درایور هم بدی ازش ندیدم تا حالا!
5-از اسمش هم خوشم میاد!:1. (38):
كلا تعصب به برند كاري اشتباه هست . هميشه بر اساس فاكتور price/performance بايد انتخاب كرد .
نقل قول:
نقل قول:
البته من در کنار اسوس،گیگا،فاکسکان،MSI و ABIT رو هم قبول دارم...ولی خداییش موقع خرید سراغ مارکی مثل EPOX یا ZOTAC نمیرم!:whistle:
در واقع روی اینها تعصب منفی دارم!:1. (38):
یک سوال...نقل قول:
شما تا حالا با مادربرد های EPOX کار کردید؟
مادربرد های Zotac کجا ساخته میشن؟
سلام .
اول از همه با بهادر خان موافقم . و بعد هم با تمام گزینه هایی که nom@d عزیز گفته . asus واقعا تخصصش در ساخت مادر برده .
فقط با اون گزینه ای که گفتی نوع هیت سینک هاش خیلی خوبه اصلا موافق نیستم . الان بنده دارم چوب هیت سینک های pin fin رو می خورم . به شکل عجیبی آبروی همه مهندس های asus رو برده ( حد اقل پیش بنده که حناشون دیگه رنگی نداره ) . هر کسی که یکمی با این هیت سینک ها کار بکنه میفهمه که اون کسی که این رو ساخته فکر قشنگیش بوده . نه فکر پرفرمنسش . چون واضحه که هوا بین هیت سینک گیر می کنه و جریانش متوقف میشه . و این طوری دیگه خنک نمی کنه .
بگذریم . هر کسی یه نظری داره دیگه . مثلا بنده به کلی از گیگا بایت بدم میاد . چون توی ایران الکی همه گیگا می خرن . چون زیاده همه فکر می کنن خیلی خوبه . در حالی که واقعا برد ضعیفیه . حد اقل در برابر asus توی خیلی از موارد کم میاره . تخصصش هم توی ساخت مادر برد نیست . تنوعی هم بین محصولاتش نیست . حالا چی داره نمی دونم .
فعلا