سلام خیلی ممنون جناب محمد خان و نیما خان ،آقا بابته این اطلاعته دقیقی که شما عزیزان به بنده دادید واقعا متشکرم .
تصمیم گرفتم core i7 2600k بردارم ،حالا چه مینی بردارم ، چقدر میشه آورش کرد که ثابت با ایسته ،فن باید براش بردارم یا از این واتر کولر ها( آقا صداش هر چی کمترررررررررررر باشه بهتر شبا که می خوام بخوابم سیستم همچنان روشنه اگه صدای کمتری داشته باشه خییییلییی بهتره )، لطفا مارک و مدل و حدود قیمتش را بی زحمت بگید ، مدل رم را هم بی زحمت بگید و پاور چی بردارم
من در اصفهان هستم نیما جان ( آقا تشریف بیارین در خدمت باشیم ) ،آقا من در مورد مین های ازراک تحقیق کردم میگن مدل های پائینش خرابی زیاد داشتند آیا راست میگن اصلا (( من هیچی در مورد صحت صحبت های این عزیزان نمی دونم)) ، شما تجربت بالاست ما هم شما را قبول داریم ، حالا هر چی شما بگی .
بعد یه سوال دیگه از این 3 تا کودومشون باید تهیه کنیم اگه خواستیم asrock بگیریم
لطفا به این جا هم یه سری بزنید انگار میگه توی سوکت رم هاش یه اشکالی هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.hardwarelook.com/reviews/asrock-z68-extreme3-gen3-review_125_1.html
One problem that was faced from the start with the ASRock Extreme3 Gen3 was, the debugging error on the motherboard that was arising every time you start up the system it will say 45 on the debugger I/O. This code is not in the manual at all. The problem can be solved by downloading and updating your BIOS to 5.0.2v. After doing so ASRock suggest you try insering the RAM moduals into A2 and B2 slots instead of A1 and B1, after this the RAM worked fine.

Bookmarks