جناب mohamad70 تشکر آقا
از آنجا هم که شما هم با پردازنده ها به خوبی اشنا هستید ( بنده مطالب شما را در مورد amd fx 8510 را مطالعه کردم خیلی جالب بود) خواهش میکنم نظرتون رو برای بنده و بقیه عزیزانی که مشکل من رو دارند بگید چون میدونم خیلی مفید واقع میشه
شما از توانایی های fx 8510 باخبرید آیا می دونید در زمان رندر چه عواملی نقش دارند چیزی که بنده اطلاع دارم این است که مقدار مثلا 3-4 گیگ رم می خواهد برای لود اولیه اطلاعات بعد حدود مثلا 2-3 گیگ دیگه هم می خواهد برای پردازش
می دونم سی پی یو هم که عامل پردازشگر می باشد و سرعت آن تاثیر زیادی بر زمان خروجی کار ما دارد میدانم مادر برد هم یک سری خصوصیاتی دارد مثل این که باید توانایی آور شدن لازم را داشته باشد بتواند توانایی خنک شوندگی لازم را داشته باشد اما کار های اصلیش را نمی دانیم و کارت گرافیکی هم یک توانایی جدیدی به اسم gpu دارد که دقیقا نمی دانم چه کار می کند اما انگار توانایی رندر دارد حالا نمی دانم این یک سیستم رندر است یا یه موتور کمک نرم افزاری که به کمک سخت افزاری می آید
حالا بنده نمی دانم اصلا چی کار باد بکنم این بنچ مارک ها آیا برای نرم افزاری مثل مایا چگونه عمل می کند ،آیا معتبر هستند آیا واقعا fx8510 با هشت کر توانایش کمتر از core i7 2600k هستش ؟ آیا مثلا موتور رندر منتال ری با fx 8510 یا core i7 2600k چگونه عمل می کند برای این سوال ها آیا جوابی هست

Bookmarks