برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Jagvar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام آقا خیلی ممنونم بابته توضیحاتتون و اگه بنده بد حرف زدیم یا چیزی گفتیم که در حد سوادمون نیست شما ما رو ببخش
یه سوال دیگه دارم اونم اینه که ویندوز سون fx 8051 مشکل داشت و تا حدودی در ویندوز 8 بهتر شده حالا سوال اینه که آیا هسته amd ضعیف تر از اینتل است یا اینکه عملکرد نرم افزار ها جالب نیست
حالا یه سوال دیگه بین core i7 2600k و core i7 3770 چقدر اختلاف کارایی هست
بعد مینی می شناسی که بشه 2 تا fx8051 روش سوار کرد یعنی اصلا میشه تا اونجا که میدونم مین سرور اینطورین آیا fx8051 این قدرت رو داره که بتونه 2 تاش روی یه مین بسته بشه
بعدشم مرد خوب بزرگوار اگه پول داشتم که من سی پی یو های سرور تقریبا با همشون کار کردم میدونم کی به کیه(یعنی قدرت واقعی پردازششون توی کار های سه بعدی رو می دونم البته نسبت به سواد خودم ) یه workstion می بستم تقریبا بشه باش پروااز کرد .
سلام آقا نیما (جا داره واقعا تشکر کنم)
کیس حدود 70 و 8 گیگابایت رم 2000 کراس ایر البته اگه بد هست بگین تا عوضش کنم و هارد 3tb و dvd اینا رو دارم چیز هایی که نیاز دارم این هاست یعنی 1400 ، 1500 گذاشتم فقط برای این 3 مورد
cpu = بین core i7 2600k و core i7 3770 کدوم بهتره واقعا یعنی اختلافشون چقدره آیا چیز بهتری توی همین رنج قیمت هست
motherboard = یک چیزی می خواهم واقعا مچ باشه
vga = یه کوادرو میخوام (این حالا اگه زیاد خوب نشد بعدا می تونم تهیه کنم بکنم )
این حداقل هایی هستش که می خوام یعنی این ها حتما باید باشه چون پائینتر به دردم نمی خوره و کارم را راه نمی اندازه

Bookmarks