البته فکر کنم زمانی که من پست دادم یکم اعصابم از جایی دیگه خورد بورد توی پستم خالی کردم :دی
عزیز اصلا جبهه گرفتن ملاک من نبود. و این رو هم گفتم که قبل از خریدی یه مطالعه داشته باشید!
قصد دعوا که نداریم من یه چیزی خوندم و شنیدم شما هم یه چیزی شنیدین و خوندین بیایین کنار هم بزاریم درستاش رو سوا کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اینجا هرچند مطلب خاصی نیست درستبزار یه چیز روشن بگم ما کلا دو نوع رندر داریم یه رندر real time که مخصوص مثلا بازی ها است ( برای کار های دیگه هم استفاده می شود مثل simulator ) که در اینجا تکنولوژی جددی که nvidia آورد همون gpu رو که میگی خیلی به صورت دیوانه وار به این صنعت کمک کرده
یه رندر دیگه هم داریم که به صورت آف لاین می باشد یعنی می آید همه چیز مثل مدل نور تکسچر پارتیکل کوفت زهر مار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمحاسبه میکنه بعد یه خروجی داره که میتونه هر پسوند عکس یا به صورت فیلم خروجی بده
این هم حلهحالا اونا که سه بعدی کار میکنن اگه کارت گرافیک خیلی قوی داشته باشند میتونند توی محیطی که دارن کار میکنن مثلا متریالشون رو به خوبی تنظیم کنند
نه دیگه نشد :دیاما مثلا نور را نمی توانن درست تنظیم کنند این یعنی در حقیقت خروجی نهایی کلا فرق میکنه حالا سرعت پردازش بی نهایت مهمه ( یه رابطه بین کارت گرافیک و سی پی یو برای محاسبات هست اما رابطه پردازشی نیست
اصلا بحث من این نیست که سی پی یو و GPU چقدر با هم ارتباط دارن و مهم هم نیست (فعلا) چون خودش یه موضوع دیگه مطرح میشه(در ادامه روش بحث می کنم)
مطلب من اینه که الان برنامه نویس ها کاری می کنند که این GPU به این غولی مثلا 580 و یا 7970 بتونن باری رو از رو دوش سی پی یو وردارن که در Nvidia با لایبری CUDA این کارو انجام میدن و در AMD با stream انجام می دن. کارشون چیه؟ اینه که شما زمانی که رندر می گیری چون مباحث ریاضیاتی هست و به دلیل داشتن تعداد زیادی هسته (مثلا 500 یا 1500) برای کارت های انودیا ، اینجاست که چون از لایبری که گفتم استفاده کردن سرعت رندر کردن به صورت چشم گیری بالا میره. مثلا برای نرم افضار پریمایر اگر یه سرچ بزنید به لینک زیر می رسید
http://www.studio1productions.com/Articles/AfterEffects.htm
و در وسط های صفحه لیست بلند بالایی از کارت های پشتیبانی کننده و در قسمت های آخر مقایسه کوچکی بین کارت ها انجام داده که به نظر می رسه متناسب با قیمت 560 از همه بهتر کار کرده.
شما فرمودینmentalray عزیز جان من از متور های جستجو سر در نمایارم اما یه سرچ زدم این که دولپرش خود انودیا هستش که ...
این هم لینک برای سیتم مورد نیاز 3D max 2013
http://usa.autodesk.com/3ds-max/system-requirements/
موضوع شماره 4 رو بخونید.
و...
blender که خراکش GPU هستش
این هم اگر یه نگاه بندازین شاید از یه نفر این کاره بشنوین بهتر باشه
http://www.3dworldmag.com/2011/01/07...ted-rendering/
فکر کنم صحبت علمی وفنی درستی نیست!!!مثلا کارت گرافیک به سی پی یو میگه فلانی اینو تابع بردار سریع تر به نتیجه می رسی اما اگه بگی کارت گرافیک خودش زحمتی بکشه خیییییییییییییییییییییییی ییر
الان اگر توجه کرده باشین من نیومدم بگم متور رندر فلان با نرم افزار فلا ن با ... و یا به چه درد می خوره چون اطلاعات کافی نداشتمالبته یکی اینو برام شرح داده و من برای شما بازگو میکنم از صد در صد بودنش مطمئین نیستم اما فردی است که اطلاعاتش بد نیست)
اما بعضی ها چون اطلاعات سخت افزاری مناسبی ندارن و از هر جایی یه تصویر تشکیل میشه توی زهنشون و بعد که می خوان از اونا نتیجه بگیرن مثل این می مونه که از یک فیلم 1 ساعته 10 تا تصویر بدن بهتون بعد بگن توی زهنتون فیلم رو تجسم کنید خوب این میشه که هر کسی از خلاقیتش استفاده می کنه و در علم چیزای جدید ظهور می کنن!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال هم پرسیده بودین
این بحث کاملا تخصصی میشه در مورد پردازنده ها که چرا این پردازنده با هشت هسته فیزیکی از یک پردازنده 4 هسته فیزیکی با تکنلوژِ هایپر تردین کار می کنه قدرتش کمتره. و شاید علم من هم درست بهش قد نده ولی به صورت مختصر و مفید و چیزی که آشکار هستش توی جواب در نوع معماری پردازنده ها نهفته هستش.یه سوال داشتم آقا این fx8051 هشت تا کر 3.4 گیگا هرتزی داره پس چطوری هستش که این core i7 سریع تر هستش ( یعنی این سوال رو مخمه اصلا یه وضعی )
اما یه چیزی رو این وسط نادیده گرفتین تفاوت قیمت این دو سی پی یو که همنطور که نیما جان گفتن p/p که میشه نسبت کارایی به قیمت خیلی مناسب تری نسبت به اینتل دارن
و شاید AMD به قدرت اینل نرسه اما وقتی دوتا سی پی یو AMD کنار هم قرار بگیرن قیمت کلی خیلی کمتری نسبت به سی پی یو های intel دارن.
پیشنهاد من اینه که چون نرم افزار ها با تعداد هسته بیشتر نتیجه بهتری میدن از 8051 استفاده کنید تا 3570
اما باز یادتون باشه مادر بورد هایی توی بازار هستن که دو سی پی یو ساپرت می کنند. هم برای AMD و هم intel که خیلی بهتون کمک می کنه. اگر تفاوت تا 40 یاعت میرسه و یا بیشتر من اگر بودم قرض می کردم یه سیستم WorkStation می بستم تا یک سیستم highend برا همچین کاری!
پست اولم جالب نبود، بنده رو ببخشید.

Bookmarks