سلام

پردازنده 8150 با 8120 برای کار شما تفاوت آنچنانی ندارد

پردازنده 2600k از این دو پردازنده بهتر است ولی قیمت خیلی بالاتری دارد

در حال حاضر پردازنده 8120 به قیمت حدود 390 هزار و پردازنده 2600k به قیمت حدود 700 هزار تومان در بازار به فروش میرسند که از نظر p/p پردازنده amd برای کار شما بسیار بهتر است

به هر حال اگر بودجه شما محدود نیست پردازنده اینتل را تهیه کنید و اگر محدود است پردازنده amd

لطفا کل بودجه ای که برای پردزنده و مادربرد در نظر دارید بفرمائید تا بهتر بتوان نظر داد

اول از همه ممنون بخاطر این که واقعا جواب بنده را به این زودی دادید . بعد یه سوال داشتم آقا این fx8051 هشت تا کر 3.4 گیگا هرتزی داره پس چطوری هستش که این core i7 سریع تر هستش ( یعنی این سوال رو مخمه اصلا یه وضعی )
1،450،000 تومان گذاشتم برای این کار یعنی نهایت زورم هستش مانیتور کیبورد موس اسپیکر و مودم دارم

یه سوال داشتم خدمتتون نظرتون در مورد core i7 3750 چی هستش
بعد مثلا من 2000 فریم رندر میکنم خوب مثلا هر فریم 22 دقیقه و 20 ثانیه طول میکشه اگه مثلا بشه کاری کرد که این بشه 21 دقیقه و 5 ثانیه یعنی هر فریم 1:15 ثانیه کمتر بیشه حدودا 41 ساعت کمتر برای من زمان می افته یعنی سیستم 2 روز زودتر آزاد میشه پردازش و سرعت سی پی یو برای من خیلی خیلی مهم است
در ضمن مایا 2013 می تونه از 8 کر سی پی یو فول استفاده کنه
اگه سی پی یو بهتری هم میشناسید تووی همین رنج قمت لطف معرفی کنید

کاملا با نیما جان موافقم

عزیز جان توجه داشته باشید. سیستم های حرفه ای دیگه مثل مقبلا نیست هرچی سیپی یو بالاتر کار زود تر!!!
من موندم همه می گن رندر همه می گن کار حرفه ای اما یه مقاله در مورد نرم افزار مورد استفادشون نمی خونن! عزیز جان الان نرم افزار های مثل 3Dmax و maya و حتی فتوشاپ از پردازنده های گرافیکی استفاده می تونن بکنن.
خلاصه متلب شما یه 2500 بگیر نیاز هم نیست سری k باشه
بعد دو تا کارت 670 یا 680 (چون کودا کور زیادی دارن) اما بازم باید رد مورد نرم افزاری که استفاده می کنید باید بخونید ببینید کدوم کارت بهتر عمل کرده.
اگر که باز هزینه می تونید بکنید کارت های Fire Pro شرکت AMD که فکر کنم هر کارتی 6 یا 7 میلیون پاتون در بیاد دیگه اون وقت متوجه میشد تفاو زمان رندر!
البته بعضی ها میان 10 الی 12 میلیون سیستم سوکت 2011 می بندن با سی پی یو نمی دونم چیچی و تعداد نمی دونم کجاش دیگه فکر می کنن باید رندر بگیرن در حد باقلوا! که بعد می گن من این همه خرج کردم جواب نمیده! مصلمل نباید جواب بده!
بنا به ترز فکر خودشون سیستم می گیرن دیگه فکر می کنن فلانه...
حالا اگر می خوایید سیستم حرفه ای از این جهت بگیرید تا راهنمایی های مربوطه رو هم خودم و هم دوستان خدمتون بدیم. ولی اگر بوجه محدود دارین بازم میشه یه کارایی کرد.

نرم افزار های رده کاریتون چیه و چه ورژنیه؟
متشکرم که نظرت رو گفتی
بزار یه چیز روشن بگم ما کلا دو نوع رندر داریم یه رندر real time که مخصوص مثلا بازی ها است ( برای کار های دیگه هم استفاده می شود مثل simulator ) که در اینجا تکنولوژی جددی که nvidia آورد همون gpu رو که میگی خیلی به صورت دیوانه وار به این صنعت کمک کرده
یه رندر دیگه هم داریم که به صورت آف لاین می باشد یعنی می آید همه چیز مثل مدل نور تکسچر پارتیکل کوفت زهر ماربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید محاسبه میکنه بعد یه خروجی داره که میتونه هر پسوند عکس یا به صورت فیلم خروجی بده

حالا اونا که سه بعدی کار میکنن اگه کارت گرافیک خیلی قوی داشته باشند میتونند توی محیطی که دارن کار میکنن مثلا متریالشون رو به خوبی تنظیم کنند اما مثلا نور را نمی توانن درست تنظیم کنند این یعنی در حقیقت خروجی نهایی کلا فرق میکنه حالا سرعت پردازش بی نهایت مهمه ( یه رابطه بین کارت گرافیک و سی پی یو برای محاسبات هست اما رابطه پردازشی نیست مثلا کارت گرافیک به سی پی یو میگه فلانی اینو تابع بردار سریع تر به نتیجه می رسی اما اگه بگی کارت گرافیک خودش زحمتی بکشه خیییییییییییییییییییییییی ییر ، البته یکی اینو برام شرح داده و من برای شما بازگو میکنم از صد در صد بودنش مطمئین نیستم اما فردی است که اطلاعاتش بد نیست)

اونایی که مثل بنده بدبخت نیستن میرن یه رندر فارم بر میدارن که مثلا 40- 50 تا سی پی یو داره مثلا تراکتور می افته رو فایل همچین رندر میکنه که انگار عشقشو پیدا کرده حالا داره حالللللللللللللللللللیییی یی میکنه اما ما که پول نداریم مجبوریم هی همش از خودمون مایه بزاریم
اما در مورد ما بنده با 4 موتور رندر کار میکنم (maxwell,mentalray , vray , blender , ) آقا ادعایی نیست ما خیلی کوچیکیم اما 70 در صد کار من با mentalray هستش همیشه هم با maya,photoshop cs6 , combustion,after effect,toxik,flash کار میکنم.