دوستان من در عمرم از AMD نکردم میگن خوب Over نمیشه پس بی خیالش ولی فک کنم Multiplier باز هست.
Max Temp Of Cpu With Stress Of Orthos??:من تا 1333 رفتم 333*10 بالا تر هم میشه
Cpu Fan???
MainBoard???
1:کولینگ خوب همینه دیگه ارزون که نیست چون کولینگ خوب میخوای بخری !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2:سایت که من تا حالا زیاد ندیدم ! ولی اینهایی که دیدم
:coolingsys.ir
rayansaba>Accessories
3:نه پس میخواستی که باز باشه ! 68 تومان میخوای بدی CPU بعد میخوای اینتل واست باز بزاره که هر اوری خواستی بزنی تو رگ !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4:من تا 1333 رفتم 333*10 بالا تر هم میشه ولی از Mahdi_Moosavi بپرس !
5:................................................ ............................
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با فن استوک سره ظهر 72 درجه !
P5K Deluxe
اورکلاک E2180 با فن استک هیچ مشکلی نداره این موضوع قبلا بحث شده البته قدیم ها میتونید سرچ کنید اون موقع که X2 6000+ شده بود 250 تومن این بحث بود من خودم تحقیق کرده بودم و مقایسه هاشم گذاشتم شما احتیاج به کولینگ خوب هم ندارید رادیاتور های این CPU از جنس آلومینیوم هست و فن روش Foxxcon هست و مقایسه ای که من دیدم E2160 رو اور کرده بودن با فن استوکش دما هم 60 متعادل و Perfomace در حد یک X6800 بود
در ضمن من با مادربورد شما قبلا یه چرخی زدم زیاد تو اور جالب عمل نمیکنه و تقریبا برای اور خوب نیست
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده خدا تلف میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا فن استوک سره ظهر 72 درجه !
recommended MotherBoard + Low Priceدر ضمن من با مادربورد شما قبلا یه چرخی زدم زیاد تو اور جالب عمل نمیکنه و تقریبا برای اور خوب نیست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چــــــــــــــی مــــیگــــــــــــــی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون بد بخت 2180 اگر با فن استوک بهش فشار بیاری بعد از یه هفته منفجر میشه نگید نگفتی !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا میدونی چه کار کن برو یک کولری بخر که وقتی CPU را اور کردی Max Temp از 60 بالا تر نره حالا دیگه هر چی میخواد باشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
قیمتشم مهمه جیگر!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداصلا میدونی چه کار کن برو یک کولری بخر که وقتی CPU را اور کردی Max Temp از 60 بالا تر نره حالا دیگه هر چی میخواد باشه !
ولی آخه 73 درجه کی دیدی Cpu اینقدر دماش بالا باشه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن فک نکنم بخوام بالای 3 GHZ اورش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نمیخواین بالای 3GHz اور کنین همون فن خودش جواب گوی کار شما هست ضمن اینکه ممکنه به مادربوردتونم آسیب بزنید با زیاد از حد اورکلاک کردن
™Ali (28-07-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks