در كل دوست من بستگي بخه كارت كپچر يا ميكسي كه استفاده ميكنه بايد اقدام كنيد .
با دادشم یه مشورت میکنم و میام باز میپرسم! من آخه نمیدونم چی میخواد.
اما خیلی خوب راهنمایی کردی داداش رضا. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در كل دوست من بستگي بخه كارت كپچر يا ميكسي كه استفاده ميكنه بايد اقدام كنيد .
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چقدر چیزا بستگی داره!
عجب! پس اونم میپرسم میام میگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردهای اینتل ایراد خاصی ندارند فقط دو تانکته هست که باید به اون ها توجه بشه!!
یکی اینکه نسبت به مدلهای مشابه از نظر کارایی از سایر برندها قیمت بیشتری را دارند مثلا همین برد را اگر بخواهیم با مدلهای گیگا و ایسوس مقایسه کنیم میشه بردی با حدود 130-155 از این دو تا برند پیدا کرد که با برند اینتل دارای کارایی مشابه باشند
همچنین انتخاب پلتفرم 775 بدلیل عدم ساپورت مناسب در آینده زیاد توصیه نمی شه چون دو پردازنده 9550 و 9650 آخرین پردازنده های این نسل هستند و دیگه پردازنده جدیدی در این سری تولید نمی شه
من هم با سایرین موافقم که اگر شما به سمت I5 برید هم کارایی بیشتری می گیرید و هم قیمتها معقولتر هستند
برای مقایسه هم قیمت اجزاء دو سیستم را برای مقایسه می ذارم :
CPU :
I5 750 210-220
Q9550 250-270
M.B :
INTEL P45 CHIPSETS 120-240
INTEL P55 CHIPSETS 155-280
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Niloofar.g (12-03-10)
با سلام
بودجه مورد نظر تون، رو بفرماييد و قطعاتي كه مورد نيازتون هست
تا قطعات و با ريز قيمت خدمتتون ارائه نمايم
باتشكر
با كســي شــوخي نـــدارم
کاربر شهرسختافزار
با سلام . نمیدونم این دوست عزیز خریدشو کرده یا نه؟؟؟؟
من خودم intelDP45SG بارم کرسیر1333 و گرافیک 9600GT گیگا دارم . همه چیزش گرونه . ولی نسبت به سرعتش ارزش نداره . چون من حدود2سالی هست این سیستمو جمع کردم . ولی اصلا راضی نیستم. با هزینه ای که کردم فکر می کردم فانتوم میشه و لی دیدم اشتباه کردم . اگه سری cpu i3-i5-i7با مادر برد Asusبگیری خیلی برد میکنی و مثل من پشیمون نمیشی . با آرزوی موفقیت برای کل مجموعه و زحمت کشان سایت .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks