سلام
به نظر دوستان انتخاب کدامیک عاقلانه تر است؟
I3-3220 + H61 + 4gb ram
یا
G3220 + H81 + 8 gb ram
قیمت هاش حدود هم میشه . برای سیتسم بدون گرافیک و نرم افزار حسابداری و . .. این چیزا
سلام
به نظر دوستان انتخاب کدامیک عاقلانه تر است؟
I3-3220 + H61 + 4gb ram
یا
G3220 + H81 + 8 gb ram
قیمت هاش حدود هم میشه . برای سیتسم بدون گرافیک و نرم افزار حسابداری و . .. این چیزا
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 02-05-14 انجام شده است
life24 (02-05-14)
|
برنامه حسابداری عموما با ویندوز های 64 بیت که برای شناخت 8 گیگ رم مناسبه . سازگار نیستند . بهتره در کل کانفیگ دومی با 4 گیگ رم استفاده کنید در ضمن همین G3220 کاملا جوابگوستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از یک سمت گرافیک i3-3220 قوی تر هست و حساب میکنم برای 120 تومن اضافه تر ، حیف نیست i3 رو کنار گذاشو پنتیوم خرید؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان تیم مدیریت و عزیزانی مشاوره گیرنده لطفاً از اسامی مشخص برای تاپیک هاتون استفاده کنید.
لطفاً تیم مدیریت نام تاپیک را اصلاح کنه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (02-05-14), iranch (02-05-14), M A H R A D (02-05-14)
*MoJtAbA* (02-05-14), darvishkhoob (02-05-14), iranch (02-05-14), Rezasam1 (02-05-14)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا یک سوال:(لطفا سو برداشت نشه،باور کنید قصد فهمیدن بیشتر را دارم )
ما میگیم ivy استفاده نشه.چون نسل قبلی هست و نسل جدید با محصولات جدید اومده. به هر حال نو که به بازار آمد،کهنه میشه دل آزار و قبوله.
اما الان ivy ارزان تر هست.میشه کانفیگ بالا تر با قیمت پائین تر بست.
ما میگیم نسل جدید.اما اون بنده خدایی که میخواد کار حسابداری بکنه یا بازی بکنه یا ... . براش نسل مهم نیست اون سرعت و کارایی بهتر و بیشتر رو میخواد.
مثلا ما اگر G3220 انتخاب کنیم که ضعیف تر هست و در مقابل i3=3220 رو کنار بزاریم و طرف مقابل اگر احساس ضعیف بودن سیستم بهش دست داد. دیگر نسل چندم و قدیم و جدید رو نمیفهمه.اینی که این سیستم میخره میخواد حداقل 4-5 سال براش کار کنه و کم نیاره
مثلا میگن این 1155 به زودی تولیدش اصلا متوقف میشه. خوب نسل چهارم هنوز نیامده سری refresh اون داره میاد و اون هم 2 سال دیگه تولیدش متوقف میشه(مثلا عرض کردم)
من سواد ناقصی دارم و احساس میکنم نسل جدید و قدیم برای کابران حرفه ای و تخصصی بیشتر معنا پیدا میکنه و نه عادی.. و این ارزان شدن نسل قبلی فرصتی هست برای خریدن کانفیگ بهتر با قیمت کمتر.ال
ان این i3 نسل قبل هم گرافیک قوی تری داره هم رم باس 1600 پشتیبانی میکنه هم مصرف کمتری داره و 2 هسته ای 4 ترد هست.
ممنون از وقتی که گذاشتید پای صحبت ها
آخرین ویرایش توسط iranch در تاریخ 02-05-14 انجام شده است
life24 (02-05-14)
|
بحث استفاده شدن نیست . این تغییز پلتفرم همیشه بوده . ولی به نظرم وقتی میخواهید هزینه کنید بر روی تکنولوژی جدیدتر سرمایه گذاری کنید . هر چند برای کار شما فرقی آنچنانی نیست بین پلتفرم و حتی نوع پردازنده .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks