من بهت پیشنهاد میکنم یه دونه rampage 2 extream بگیر خیالت راحت باشه در ضمن یکی از بهترین مادر بردها در زمینه ی اورکلاک هست.
Printable View
من بهت پیشنهاد میکنم یه دونه rampage 2 extream بگیر خیالت راحت باشه در ضمن یکی از بهترین مادر بردها در زمینه ی اورکلاک هست.
قمتش هم دورو ور 380 تا 390 هست
داداش به نظر من شما باید مشخص کنید که چه انتظاری از سیستموتون دارید.
و یک نکته دیگه این که به نظر من مین خودتون چیز خوبیه.
پس برای ارتقا اجله نکنید
-------------------------
برا سی پی یو هم منتظر هستم
انتظار من از مین اینه که برای اور خنک باشه و اذیت نکنه و بتونم با ایر تا 4500 اور کنم. کارم هم بازی و گیم هست.
اینو نگاه کنید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
امشب به این فرکانس رسیدم ولی سیستم هم خیلی اذیت کرد تا با این فرکانس بالا اومد و هم استیبل نبود(واقعن اذیت شدم تا بالا آوردمش حالا کرم از مین بود یا cpu یا چیز دیگه نمیدونم)
یه مین میخام که با بهش تنظیمات درست بدی عین آدم بیاد بالا.نه مثل این مین فعلی که سر ساده ترین پروفایل ها هم بعضی وقتا قات میزنه و OC Fail میده.
الان همین DFI X58 DK رو سر 1066 میارم بالا. در صورتی که با XMP روی 1866 هیچوقت عین آدم بالا نمیاد.اگرم بالا بیاد(بگذریم که جون به لب میکنه تا بالا بیاد) بعد چند روز با ارور CF مواجه میشی که باید بایوس رو ریست کن.
یه مین میخام که توی اور رم بالا 2000 مشکلی نداشته باشه.
مهمتر اینکه دمای چیپست پایین باشه و گرم نکنه. نه مثل این که دمای اتاق زیر 25 درجه هست، برنامه Smart Guardian دمای سیستم رو 41 نشون میده اونقت دمای چیپست رفته روی 50.
این مین رو همه میگن خوبه ولی نمیدونم چرا تا الان برای من اومد نداشته.همچین وارد هم نیستم که بگم همیشه بهترین تنظیمات رو اعمال میکنم ولی باز با این عقل ناقص خیلی بد قلق هست. اکثر موقع ها سر اور یا ریست میشه یا ارور System Halted میده یا صفحه آبی.
یه چیزی میخام که کمترین ایراد رو داشته باشه.
4.5wow :whistle:نقل قول:
بابا بیخیال برا 7/24 این فرکانس برای i7 خیلی بالاست. اما در مورد چیزایی که گفتی احتمال می دم.از مین باشه اما نظر اساتید شرطه. من با این سوکت اصلا تا به حال کار نکردم(سی پی یو ندارم:cry:) برا همین وارد نکات ریزش نمی شم.
در مورد خنک بودن هم باید بگم که احتمالا بتونید روی گیگا مانور بدین. و گارانتی خوبی هم داره و اگه مشکلی هم براش پیش بیاد دیگه خیلی ادم پیش به سوی سکته نمیره:1. (27):
همون گیگا به نظر من برای شما بهترین گزینه هستش.اما نمی دونم قیمتش چنده.
ud5 هم بگیری کارت راه میفته واصلا لازم به گرفتن اکستریم نیست.
ولی اگه اور خواستی بزنید در حد تیم ملی (برا تست) به نظرم asus rampage2 extreme به نظرم گزینه بهتری باشه.
:give_rose::Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
برای 7/24 که نه. فقط برای زمان تست و بنچ. با asus rp 2 ex و TRUE این ار شدنی خاهد بود.نقل قول:
بابا بیخیال برا 7/24 این فرکانس برای i7 خیلی بالاست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به نظر من Foxconn BloodRage مین خوبیه برای اور البته بعد از EVGA SLI Clasfield ولی از نظر قیمت مناسب تره . حالا تا نظر بقیه دوستان چی باشه .
راستی میشه یه کمی هم در مورد مدار های تغذیه و چند فاز و برق رسانی به cpu برای هر کدوم توضیح بدین
مثلن ASUS RP2 انگار 16 فاز هست یا Gigabyte Ex 12+2+2 هست؟
این موارد یا فاز ها چقدر تاثیر داره؟
پیشنهاد من DFI UT X58-T3eH8 .
اگه هزینه بیشتری میتونید بدید eVGA Classified .