خوب دلیل گرونیش هم این که این ورا پیداش نمیشه کرد و البته حرفه ای هستش.نقل قول:
در مورد این مین هم همین رو بگم که استاد ایوا از این مین استفاده میکنه و خوب هم جواب داده اگر قیمتش در حد 400 باشه بنظرم بگیری خوب باشه.نقل قول:
Printable View
خوب دلیل گرونیش هم این که این ورا پیداش نمیشه کرد و البته حرفه ای هستش.نقل قول:
در مورد این مین هم همین رو بگم که استاد ایوا از این مین استفاده میکنه و خوب هم جواب داده اگر قیمتش در حد 400 باشه بنظرم بگیری خوب باشه.نقل قول:
آره میشناسمش قبلش هم DFI X58 UT رو تست میکرد. قیمت این مین هم 440 هست(لیون)نقل قول:
در مورد این مین هم همین رو بگم که استاد ایوا از این مین استفاده میکنه و خوب هم جواب داده اگر قیمتش در حد 400 باشه بنظرم بگیری خوب باشه.
تا الان که EVGA E760 حذف شد.
از دوستانی که Asus Rampage 2 Ex دارن ممنون میشم کمی راجع به این مین صحبت کنن. واقعن به همون اندازه که ازش تعریف میشه کارا هست؟
به نظر من اگه EVGA X58 Classified 760 پیدا کردی در خریدش شک نکن (به شرطی که قیمتش معقول باشه) البته مدتی هست که من توی بازار ندیدم.
بعد از اون فقط یک انتخاب داری.
rampage II extrem
چون شما احتمالا میخوایی اور کنی همین دو گزینه بهترین هستند. در ضمن مادربردهای مورد علاقه اورکلاکرهای معروف هم هستند.
من یه چند روز پیش با تک دیتا تماس گرفتم گفتن به زودی وارد می کنیم با قیمت 500 خورده ای لطفا یک تماس با این شرکت بگیرید و خبرشو اینجا بزارید
به نظر من مادربرد DFI خیلی برد توپیه این شرکت فقط رو گیم سرمایه گزاری کرده و اولین شرکتی بود سال 2007 که 4 تا اسلات PCI-Ex16 روی مادر برد گذاشت و هر چهارتاش تو SLI با ضریب x16 کار میکرد
اما اگه میخوای عوضش کنی من مدل :
ASUS-P6T Deluxe V2
رو بت پیشنهاد میکنم
6x DIMM, Max. 24 GB, DDR3 2000(O.C.)*/1866(O.C.)*/1800(O.C.)*/1600(O.C.)/1333/1066
Triple channel memory architecture
و قدرت بسیار بسیار بالا برای SLI or crossFire :
Slots 3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x16/x1 or x16/x8/x8 mode)
Support Supports NVIDIA® 2-Way or Quad-GPU SLI™ Technology
Supports ATI® CrossFireX™ Technology
با چیپست:
X58 / ICH10R
این مادربرد برای شما گه میخوای از تکنولوژی SLI or crossFire استفاده کنی عالیترین و پرقدرت ترین مادربرده
با قیمت 360 هزارتومن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من روی flamingblade
cpu cirei7 920 رو تا 4.6 با ایر کولینگ اور کردم .اگر بتونم شاتش رو هم میذارم .
درود
به نظرم یه ماه صبر کنی مادربرد جدید گیگا میاد p55 333
usb3 sata3
رو جعبش نوشته 333
3 سومی یادم نیست برای چی بود
من خودم صبر کردم تا بیاد
این تا بیاد و به ایران برسه و قیمتش معقول شه کمی بیشتر از یه ماه زمان میبره که من نمیتونم صبر کنم.نقل قول:
درود
به نظرم یه ماه صبر کنی مادربرد جدید گیگا میاد p55 333
usb3 sata3
رو جعبش نوشته 333
3 سومی یادم نیست برای چی بود
من خودم صبر کردم تا بیاد
من زياد وارد نيستم ولي اگه واسه اور ميخواي من با Foxconn FlamingBalde كار كردم و به نظره من قابل قبوله خودم هم در اينده از همين ميخرم
خیلی گیج شدم. از طرفی هر کدوم از مین ها در نوع خودشون عالین و امکاناتی که دارن برای خودش تکه. مثل این میمونه که بخای بین 5 تا گل یه جور بگی کدوم قشنگ تره؟
گیگابایت x58 اکستریم چی؟ اون چطوره؟