کاربر شهرسختافزار
اما دوست عزیز این مین اصلا قابل مقایسه با EVGA نیست!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو گزینه انتخابی دارم یکی ASUS RAMPAGE II EXTERME و همینEVGA..
هر دو هم متاسفانه یه اسلات PCI دارند و اگه بخوام اضافه کنم تنها یه گزینه انتخابای دارم و این برای تکنولژی همچین سیستمی به نظر من یه نقص هست بهترین حالت قرار دادن دو درگاهPCI بود که عملی نشدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز شما روی تمام اسلات های PCIEx X16 میتوانید کارتهای PCIEx دیگه هم نصب کنید پس از این نظر نگران نباشید در ضمن منظورتون چه پورتی هست اگه منظورتان USB هستش این مادر برد از 12 USB پشتیبانی میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MaTRix_RaDManeSH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه منظورتان 1394a این مادربرد از دوتا پشتیبانی میکنه در مورد LPT و COM آخه انصافا کسی که این مادربرد را لازم دارد دیگه نیازی به اونها ندارد
MaTRix_RaDManeSH (07-02-10)
|
|
من با نظر شما مخالفم ممکن است دو درگاه PCI برای شما بهتر بود ولی هدف از ساخت این مادر بردها استفاده از چندین کارت گرافیکی در کنار هم بوده . و همچنین تکنولوژی آینده PCIExpress است نه PCI و به نظرم من همان یک عدد PCI کافی است چون برای تمام قطعات مدل PCIExpress موجود است و میتوان از آنها استفاده کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MaTRix_RaDManeSH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MaTRix_RaDManeSH (07-02-10)
کاربر شهرسختافزار
منظورم usb نیست همان com هست که فرمودین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده کارم با com زیاد هست بخاطر همین گفتم ناگفته نمونه من پردازنده Intel Core i7 - 3.06GHz - 950 دارم یعنی یه ماه پیش خریدم ولی خب سیستم جمع نکردم یه مدت دنبال مین خوب بودم که هم کارم رو راه بندازه هم برای بچه ها باش گیم سنگین(گرافیک هم 5970 هست) بازی کنند
خب دوست عزیز
من استفاده زیادی از dvb و افلاین دارم کارتم هم اینترنال هست حتما کارتم باید داخل اسلات نصب بشه نمی تونم که مرتب عوض کنم و برای com می تونم یه تبدیل اسلات بذارم اگه این مین بتونه هم کارت dvb روش نصب بشه و هم اینکه بتونم یه درگاه تبدیل com روی یه اسلات همزمان نصب کنم مشکلم حل میشه.
نیازی هم به LPT ندارم الان اکثر اتصالات بصورتUSB هست و مشکلی از این بابت نیست.
برای سیستم USB3 و SATA3 هر وقت هم خوب جا افتاد یه فکری میکنم
آخرین ویرایش توسط MaTRix_RaDManeSH در تاریخ 07-02-10 انجام شده است
reza76622201 (07-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks