انتظار من از مین اینه که برای اور خنک باشه و اذیت نکنه و بتونم با ایر تا 4500 اور کنم. کارم هم بازی و گیم هست.
اینو نگاه کنید:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=832942
امشب به این فرکانس رسیدم ولی سیستم هم خیلی اذیت کرد تا با این فرکانس بالا اومد و هم استیبل نبود(واقعن اذیت شدم تا بالا آوردمش حالا کرم از مین بود یا cpu یا چیز دیگه نمیدونم)
یه مین میخام که با بهش تنظیمات درست بدی عین آدم بیاد بالا.نه مثل این مین فعلی که سر ساده ترین پروفایل ها هم بعضی وقتا قات میزنه و OC Fail میده.
الان همین DFI X58 DK رو سر 1066 میارم بالا. در صورتی که با XMP روی 1866 هیچوقت عین آدم بالا نمیاد.اگرم بالا بیاد(بگذریم که جون به لب میکنه تا بالا بیاد) بعد چند روز با ارور CF مواجه میشی که باید بایوس رو ریست کن.
یه مین میخام که توی اور رم بالا 2000 مشکلی نداشته باشه.
مهمتر اینکه دمای چیپست پایین باشه و گرم نکنه. نه مثل این که دمای اتاق زیر 25 درجه هست، برنامه Smart Guardian دمای سیستم رو 41 نشون میده اونقت دمای چیپست رفته روی 50.
این مین رو همه میگن خوبه ولی نمیدونم چرا تا الان برای من اومد نداشته.همچین وارد هم نیستم که بگم همیشه بهترین تنظیمات رو اعمال میکنم ولی باز با این عقل ناقص خیلی بد قلق هست. اکثر موقع ها سر اور یا ریست میشه یا ارور System Halted میده یا صفحه آبی.
یه چیزی میخام که کمترین ایراد رو داشته باشه.

Bookmarks