GIGABYTE GA-Z97-D3H
به نظرم امکانات کافی رو دارد و دارای کیفیت خوب و گارانتی خوبی دارد . تفاوت خاصی نیست . ولی به نظرم سری z97 مناسب تر از سری z87 هست .
سلام
خرید مادربورد برای من شده مثل یه معضل
نمیدونم کدوم یک از برند مادربورد بهتره و یا کدوم یکیشون بازدهی بیشتری داره و یا کدوم یکیشون جنس قطعاتشون بهتره
من تقریبا تمام قطعات رو تهیه کردم ولی در انتخاب مادربورد موندم چی رو انتخاب کنم
سی پی یو رو corei7 4790 از نسل هسول ریفرش برداشتم.8gb رم gskill با باس 2400 و تایمینگ cl10 برداشتم
گرافیک رو هنوز نخریدم ولی در آیتده تهیه میکنم
پاور 730 وات رو هم تهیه کردم
به طور کلی کارم بیشتر کارهای گرافیکی از جمله رندر و کامپوزیت هست که از نرم افزار هایی مثل cinema4d و 3dmax و vray در رندر و از نرم افزار after effects در کامپوزیت و همچنین از پریمیر هم استفاده میشه برای تدوین.
در وحله دوم میخوام خیلی کم به گیم بپردازم پس در نیجه اگر مادربوردی برای کارایی گرافیکی خوب بود دیگه به بازدهی او در گیم نگاه نمیکنم
حدود 800 الی 900 میتونم هزینه کنم
خودم giga z97x-ud3h , asus z97-a vرو مد نظر دارم.
از اساتید میخوام منو راهنمایی کنن اگه مدل دیگری هست و یا از برند دیگه ای هست که خوبه بگین
بین چیپست های 97 و 87 چه فرقی هست؟
مرسی
|
*MoJtAbA* (23-06-14), aliebrahimi04 (23-06-14), hamed 111 (23-06-14)
*MoJtAbA* (23-06-14), aliebrahimi04 (23-06-14), hamed 111 (23-06-14)
اگه بخواید خودتون یه مین انتخاب کنین جدای از پیشنهادهای بنده چی رو انتخاب میکنید؟
تا 900 تومن
Sent from my ST25i using Tapatalk
SajjadKhati (23-06-14)
این برد هم بد نیست .
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 5
http://hexus.net/tech/reviews/mainbo...z97x-gaming-5/
*MoJtAbA* (23-06-14), aliebrahimi04 (23-06-14), SajjadKhati (23-06-14)
من اصلاً به مقایسه شون نگاهی نمی کردم! چون یقین دارم در یک سطح هستن. البته چنین مادربرد سطح بالایی برای بنده، نیازی نیست. یک H97 هم پاسخم رو میده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aliebrahimi04 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به برند گیگابایت علاقه دارم. گیگابایت می خریدم.
اگر براتون اهمیت داره، توصیه می کنم از طریق ریویو های خارجی، نقد و بررسی دو مادربرد رو مطالعه کنید و بنچمارک هاش رو ببنید.
*MoJtAbA* (23-06-14)
|
اگه تا 970 مشکل نداری ، پیشنهادم Gigabyte GA-Z97-UD5H هه
بعد اینکه اگه کارت حرفه ای هه ، حتما باید گرافیک برداری از سری Quadro که حداقلش 1.6 تومن شروع و تا 7 تومن (تو ایران) تموم میشه
بعد اینکه یه سئوال اوستا علی
نرم افزار Aurora 3D Animation Maker رو دیدی؟ یه نرم افزار کم حجم و ساده و راحت برا ساخت فیلم و انیمیشن و تصاویر 3 بعدی هه . اما یه کم از این نرم افزار قویتر میخام در این زمینه . نرم افزاری که ساده باشه یادگیری اش . 3D Max و Maya یا افتر افکت که یادگیریش طولانی مدت هه رو فلا نمیخام . چیزی که مثل اون ساده و در حد خودش قدرتمند باشه . چیزی پیشنهاد میکنی؟ یا دیگه مثلش وجود نداره؟ آخه همشون مثل همون سینما 4D و ... یادگیری طولانی مدت میخاد و بسیار قدرتمند ان
*MoJtAbA* (23-06-14), aliebrahimi04 (23-06-14)
میشه دقیق بفرمایید که کارتون چی هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه انتظاری از برنامه دارین؟
علاقتون در سطحی هست که دیدن آموزش های بلند رو ببینید ولی تحمل کنید یا اینکه مثل بعضیا با دیدن 2 ساعت آموزش میگن این کار ما نیست دیگه.
در حالت کلی بعضی نرم افزار ها برای کارهای تخصصی ساخته شده اند یعنی هر نرم افزاری برای کارایی خاصی کاربرد داره.
تری دی مکس برای کارای معماری و رندر های داخلی و خارجی تک فریم
مایا برای انیمیشن ها و کاراکتر و ریگینگ
سینما فوردی هم برای موشن گرافیک
هودینی برای داینامیک
و...
ببینید در چه چیزی میخواهید وقت بزارید و یا علاقه دارید و بعد انتخاب نرم افزار مناسب به یادگیری اون بپردازید
این به این معنا نیست که نشه در مکس کارهای داینامیک انجام داد.در واقع قصد کمپانی سازنده از تولید نرم افزار کارکرد تخصصی اون در جاهای مختلف بوده
اصلا میخواهید طرف نرم افزار های دو بعدی برید یا سه بعدی؟
هزاران سوال هست که شما باید جواب بدید تا من شما رو راهنمایی کنم.
در ضمن اون نرم افزاری که شما فرمودید رو تا حالا نشنیدم
اگه میخواهید یه کاری رو انجام بدید ،به بهترین نحو ممکن انجامش بدید و الا نجام ندید بهتره
اینها نظر بنده هست و نمیخوام تحمیل کنم.هر جور که مایلید
هر کمکی از دست بنده بربیاد دریق نمیکنم
SajjadKhati (24-06-14)
با این ریویو که من giga z97x-ud3h رو ترجیح میدم به همهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون با قیمت پایینی که داره حتی توی بعضی از زمینه ها برتر هست
توی بعضی جاها هم که پایین تر هست اختلاف بسیار ناچیز هست
AMD>INTEL (23-06-14)
من این برد رو همون اول به شما پیشنهاد دادم . به نظر من هم کافی به نظر میرسه . این هزینه رو میتونید صرف خرید ssd کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aliebrahimi04 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (23-06-14), aliebrahimi04 (23-06-14), SajjadKhati (24-06-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks