شما جای من باشید کدام یک از این مادربوردها را برای gaming انتخاب می کنید و اینکه اینها از لحاظ سرعت چقدر باهم فرق دارند؟
ASUS - M4A79XTD EVO
ASUS - M4A89GTD PRO/USB3
ASUS M4A79T Deluxe
ASUS M4A785TD-V EVO
کاربر شهرسختافزار
شما جای من باشید کدام یک از این مادربوردها را برای gaming انتخاب می کنید و اینکه اینها از لحاظ سرعت چقدر باهم فرق دارند؟
ASUS - M4A79XTD EVO
ASUS - M4A89GTD PRO/USB3
ASUS M4A79T Deluxe
ASUS M4A785TD-V EVO
|
|
کاربر شهرسختافزار
قطعا M4a89GTD PRO/USB3 بهترین گزینه است
به خاطر داشتن جدیدترین چیپست و پشتیبانی از CrossFire و
USB3 و SATA III بهترین گزینه است البته از لحاظ کارایی تو گیم تقریبا هیچ فرقی با هم ندارن
همچنین از برند Asrock می تونید 890GX Extreme3 رو باامکانات مشابه
و قیمت 180 تومن خریداری کنید. ( البته این محصول قیمت جهانیش خیلی کمتر از این حرفاست)
آخرین ویرایش توسط mohamad70 در تاریخ 19-01-11 انجام شده است
nothing is as it seems
اگر شما قصد دارید از یک کارت گرافیک استفاده کنید تفاوت سرعت آنچنانی بین این چیپستها وجود نداردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amazon13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در سری 8 شاهد افزایش پرفورمنس نسبت به سری 7 نبودیم ، تنها تفاوت عمده در پشتیبانی sata3 که اون هم فعلا کاربردی ندارد
اینجا مبحث بودجه مطرح میشه که اهمیت بسیار زیادی داره ، اجازه بدید با یه مثال توضیح بدم
شما با بودجه حدود 520 تومن این قطعات را انتخاب میکنید
M4A89GTD PRO/USB3 ~200
phenom ii x4 955 ~160
nvidia 450 gtx ~160
اگر من باشم این قطعات را با این بودجه انتخاب میکنم
Asrock 870 Extreme 3 ~110
phenom ii x4 955 ~160
nvidia 460 gtx ~250
یعنی قیمت مادربرد رو کم میکنم و گرافیک که در بازیها مهمترین قطعه محسوب میشه تقویت میکنم ، مسلما سیستم دوم در بازی تعداد فریم خیلی بیشتری نسبت به سیستم اول داره
حالا اگر از برند Asrock خوشتون نمیاد این مادربرد dfi به همون قیمت حدود 110 پیشنهاد میشه
LPDK790FXBM3H5..jpg
http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmpr...false&action=1
حالا میرسیم به مبحث اینکه شما محدودیتی در بودجه ندارید که در این حالت به شما پیشنهاد میکنم از پلتفرم 1366 اینتل سیستم تهیه بفرمائید
aadam (19-01-11), designme (19-01-11), MARINE (19-01-11), mehrdad_ab (19-01-11), ripek (22-01-11)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر فراوان ازnima-hl
کاربر شهرسختافزار
خوب اقا نیما شما چرا از برند اسوس انتخاب نمی کنید؟
ممنون که این سئوال خوب را مطرح کردین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amazon13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما از یک مادربرد چه چیزی میخواهیم ؟
سرعت مناسب ، عمر طولانی ، امکانات ، گارانتی و قیمت مناسب ، غیر از اینه ؟
سرعت
قبلا در مورد سرعت بحث داشتیم و اینگونه عرض کردم که وقتی چیپستهای اصلی یک مادربرد ( nb و sb ) با چیپستهای مادربرد دیگر برابر باشه پرفورمنس دو مادربرد بسیار نزدیک به هم هستند
البته همینجا یه توضیح بدم که این اختلافهای کم هم بیشتر به واسطه تنظیمات دیفالت ایجاد میشن ، مثلا بعضی از مادربردها در حالت دیفالت و کلیر بایوس هم مقدار کمی پردازنده یا قسمتهای دیگه را آورکلاک میکنند تا در تستهائی که انجام میشه بتونند سکوهای بالا را بگیرند ( البته این مخصوص گیگا یا ایسوس نیست و بعضی مدلهای ازراک هم از این ترفند استفاده میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
به هر حال اختلاف سرعت در مادربردها با چیپستهای یکسان یا وجود نداره یا با یک تنظیم کوچک در بایوس میشه به سرعت بالاتر دست پیدا کرد پس نیاز به هزینه کردن بابت این قضیه نمیبینم
عمر مادربرد
طبق تجربه این چند سال بیشترین اصطحلاک قطعات یک مادربرد را خازنهای مدار تغذیه دارند
پس اگر در مادربردی از خازنهای پلیمر حالت جامد جنس خوب استفاده بشه اینقدر عمر میکنند که از دستش خسته بشین ولی خراب نمیشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امکانات
مادربردهای ازراک که بنده خیلی معرفی میکنم مثل همین 870Extreme3 که معرفی کردم از امکانات جانبی چیزی کم نداره ، sata3 که از چیپست اصلی پشتبانی میشه و امکان جانبی محسوب نمیشه ولی به پنل پشت که نگاهی بندازیم با این صحنه مواجه میشیم
870%20Extreme3(m)..jpg
- 1 x PS/2 Keyboard Port
- 1 x Coaxial SPDIF Out Port
- 1 x Optical SPDIF Out Port
- 6 x Ready-to-Use USB 2.0 Ports
- 1 x eSATAIII Connector
- 2 x Ready-to-Use USB 3.0 Ports
- 1 x RJ-45 LAN Port with LED (ACT/LINK LED and SPEED LED)
- 1 x IEEE 1394 Port
- 1 x Clear CMOS Switch with LED
- HD Audio Jack: Side Speaker / Rear Speaker / Central / Bass / Line in / Front Speaker / Microphone
بنظر شما چیزی کم و کسر داره ؟
گارانتی و قیمت
شرکت شاب در این سالهای طولانی که داره کار میکنه نشون داده که از پس پشتیبانی قطعات به راحتی بر میاد
نمیگم مثل مادیران سرویس سیار داره که هر جای ایران مشکل پیش بیاد چند ساعت بعد سرویس کار در محل باشه و نمیگم مانند آواژنگ هزینه رفت آمد بار رو میده و .......
ولی حسنی که داره پول بی حساب بابت کاری که انجام نمیده نمیگیره
ببین شما وقتی یک مادربرد گیگابایت میخری چه خراب بشه چه نشه ول زیادی بابت گارانتی پرداخت میکنید که باعث میشه اختلاف قیمت داخل و خارج کشورش زیاد بشه
ولی یک مادربرد 870e3 ازراک خارج کشور حدود 90 دلار قیمت داره که با هزینه بار ، گمرکی ، سود شرکت ، سود واسطه یه رقمی حدود 112 تومن به دست یوزر میرسه ( البته این قیمت مربوط به سری قبلی هستش که قیمت این برد حدود 100 دلار بود و احتمالا در سری جدید قیمت پائینتر بیاد )
در مورد قیمت مادربرد 890gx که محمد گرامی فرموده بودند هم قیمت این برد 165 تومنه که مربوط به خرید 139 دلاری سابقه و احتمالا در حال حاضر که حدود 20 دلار قیمتش در جهان پائین اومده شاهد افت قیمت خواهیم بود
تا اینجا توضیحات را داشته باشید تا بریم سراغ مقایسه مستقیم
870%20Extreme3(m)..jpg
http://www.asrock.com/mb/overview.as...870%20Extreme3
L5lknJktYjvLfBlh_&.jpg
http://www.asus.com/product.aspx?P_I...Wwp&templete=2
محاسن ازراک نسبت به ایسوس
1- سوکت 8 پین تغذیه پاور
2- هیت سینک ماوسفت
3- امکانات آورکلاک حرفه ای ( دیباگر ، کلید ریست ، پاور . کلیر سیموس روی برد )
4- سوکت دوم pci-e 8x در مقابل 4x برد ایسوس
5- حدود 40 هزار تومان قیمت کمتر
محاسن ایسوس نسبت به ازراک
1- متاسفانه به دلیل استفاده از سوکت 4 پین تغذیه و نداشتم هیت سینک عملا مدار 8 فاز تغذیه پردازنده برد ایسوس به هیچ دردی نمیخوره که حسن حساب بشه ولی بالاخره 8 تا فاز روی برد نصب شده دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- سلامتی شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
designme (20-01-11), ENASAP (21-01-11), mehrdad_ab (20-01-11), ripek (22-01-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
معیارهای مهم در انتخاب مادربورد چیه؟
لطفا تاپیکهای مختلف با موضوعات یکسان یا نزدیک به هم ایجاد نفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amazon13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند تاپیک شما در ارتباط با پاور و مادربرد با هم ادغام شدن
معیار انتخاب مادربرد برای افراد با نیازهای مختلف متفاوته
در حال حاضر اکثر مادربردهای موجود بازار 2 سال گارانتی را دارند ، چیپستهای مادربرد هم که داره توسط شرکت سازنده پردازنده تولید میشه پس سازگاری قطعات مانند قدیم مشکل ساز نیست
مصارف بخصوص مثل آورکلاک یا استفاده از 2 یا چند کارت گرافیک که توسط اشخاص حرفه ای انجام میشه که خودشون اطلاعات کافی دارند
قابلیت آپگرید هم که به جز 1155 تمام مادربردهای دیگه تا سال دیگه تعویض میشن
sata3 و usb3 هم که هنوز دیوایسهاش به بازار نیامده و تا سالهای دیگه که بخوان وارد بازار بشن نسل مادربردها عوض میشه
پس بنظرم پارامتر بخصوصی باقی نمیمونه جز قیمت که با یه هزینه معقول یه مادربرد مناسب تهیه کنیم تا سال دیگه که 1155 ، am3+ و 2011 عرضه بشن و قیمتشون متعادل بشه ، اون موقع یک مین خوب برای 4-5 سال تهیه کنیم
کاربر شهرسختافزار
تکنولوژی روزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amazon13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت
کیفیت
گارانتی
nima_hl (24-01-11)
کاربر شهرسختافزار
ممنون و یه سوال دیگه ایا هیتسینک ماسفت خیلی مهمه که باشه یا نباشه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks