بین بردهایی که گشتم ASRock FATAL1TY P67 Performance نظرمو جلب کرد.
بنظرتون برد مناسبیه برای کار من؟
آیا توی این رنج قیمتی برد بهتری هم سراغ دارین؟
با درود
من برای سیستم جدیدم CPU اینتل 3770K سری ivy bridge انتخاب کردم.
استفاده من از کامپیوتر، نرمافزار 3DS Max و Autocad و گهگاهی هم برنامهنویسیه
حالا برای انتخاب مادربرد موندم
ترجیحا یکی از مدلهای Asus میخوام انتخاب کنم ولی اگه شرکت دیگهای هم یک مادربرد با کیفیت خوب و قیمت مناسب داشته باشه مشکلی باهاش ندارم.
اهل اورکلاک نیستم پس امکانات اورکلاک اصلا برام مهم نیست مگه اینکه امکان اورکلاک خودکار داشته باشه که اونم فکر نمیکنم من استفادهش کنم!
ترجیحا بردش سیستم انتقال گرمای خوبی داشته باشه که مجبور نشم برای انتقال گرمای قطعات و کاهش دمای کیس هزینه بیشتری کنم
4 اسلات رم هم فکر کنم داشته باشه چون فعلا میخوام 8 گیگ رم (4×2) روش بذارم ولی در آینده مسلما نیاز به ارتقاء رم خواهم داشت که اون موقع فقط با اضافه کردن 2 ماژول دیگه بشه ارتقا داد نه اینکه بخاطر کمبود اسلاتها مجبور بشم رمهارو به 2 ماژول 8 گیگ تغییر بدم! (16 گیگ+ رم رو باید ساپورت کنه).
بعد مالیش هم مهمه که ترجیحا زیر 300 تومن باشه.
پیشاچیش از لطفتون برای پاسخگویی ممنونم.
|
|
بین بردهایی که گشتم ASRock FATAL1TY P67 Performance نظرمو جلب کرد.
بنظرتون برد مناسبیه برای کار من؟
آیا توی این رنج قیمتی برد بهتری هم سراغ دارین؟
درود بر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DreamBox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برد در حال حاضر موجود نیست و گمان نمیکنم در آینده هم وارد شود.
چون شما اهل آور کلاک سنگین نیستید تعداد فاز اهمیت چندانی ندارد ولی بردی تهیه کنید که هیت سینکهای خوبی بر روی چیپست و مدار تغذیه پردازنده داشته باشد.
فکر میکنم فعلا فقط p67 pro3 در بازار موجود باشد که برد بدی نیست و قیمت زیر 200 هزار تومان دارد.
mehrdad_ab (01-08-12)
بازم ممنون بابت پاسخگویی
در مورد موجود بودنش که چندجا استعلام گرفتم و موجود بود. حتی همون فروشگاه دوستتون توی وبسایت موجود داشت.
ولی خوب بنظر خودتون (فعلا بدون در نظر گرفتن اختلاف قیمت بینشون) آیا P67 Pro3 برای استفاده من انتخاب بهتریه از P67 Performance؟
حالا با در نظر گرفتن اختلاف قیمت این دو برد که مدل Performance شصت تومن گرونتره، آیا انتخاب معقولی خواهد بود؟ آیا کارآیی بهتری بهم ارایه میده؟
سایت رو توجه نکنید موجودی را چک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DreamBox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال بنده از موجودی کالا در انبار شاب خبر دارم که این کالا موجود نیست
اگر فروشگاهی این جنس را موجود دارد و تمایل دارید به نظرم تهیه کنید ( قیمت آن حدود 250 تومان بوده است )
هیت سینک performance کمی بهتر است ولی به نظرم ارزش اختلاف 60-70 تومانی را نسبت به pro3 ندارد. ( کارائی تفاوتی ندارد)
پس با این حساب باید همون Pro 3 بخرم و بعد روی سیستم انتقال گرما (اگه نیاز شد) یکم هزینه کنم.
|
|
پردازنده انتخابی شما به دلیل تکنولوژی ساخت جدید ( 22nm ) دارای مصرف پائینی است( 77w ) به همین دلیل فشار آنچنانی به مدار تغذیه نمی آورد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DreamBox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل pro3 se حدود 10 دلار گرانتر از مدل proformance است ولی متاسفانه در ایران به دلیل ظاهر 60 هزار تومان گرانتر فروخته می شود. ( البته دقت داشته باشید مدل pro3 se فاقد pci است و اگر شما کارت قدیمی بخصوصی دااشته باشید نمی توانید روی این مادربرد استفاده نمائید)
والا من که الآن اصلا Desktop ندارم و مدتیه دارم از لپتاپ استفاده میکنم و هرچی فکر میکنم دیوایس PCI به ذهنم نمیآد که لازم بشه ازش استفاده کرد.
بنظرتون دیوایسی هست که برای کار بنده لازم بشه ازش استفاده کنم که PCI باشه مشابه USB نداشته باشه یا اگه داشته باشه اختلاف قیمتش اقد زیاد باشه که بیارزه آدم بردشو عوض کنه؟
پن: توی وبسایت asrock مجدد چک کردم ولی مدل pro اسلات pci داره!!
این از مشخصات:
اینم لینک به صفحه مشخصاتش:کد:- 1 x PCI Express 2.0 x16 slot (blue @ x16 mode) - 3 x PCI Express 2.0 x1 slots - 3 x PCI slots
آخرین ویرایش توسط DreamBox در تاریخ 01-08-12 انجام شده است
این مورد pci را گفتم شاید مثلا یک کارت عتیقه داشته باشید که حتما بخواهید روی این سیستم قرار بدهید. ( من خودم 2 تا از این عتیقه ها دارم که ازشون خاطره دارم، دلم نمیاد با مدلهای جدید تعویض کنم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DreamBox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل مادربرد فعلا موجود اینه گرامی
http://www.asrock.com/mb/Intel/P67%20Pro3%20SE/
DreamBox (01-08-12)
ممنون
چک کردم و بنظرم مناسبه :-)
من مدتهاست که کمکم دیوایسهای PCI رو سعی کردم حذف کنم از چرخه سختافزارهام و الآن که تقریبا 2 ساله لپتاپ دارم و فقط توی محل کار از دسکتاپ استفاده میکنم، بازم روند حذف دیوایسهای PCI رو ادامه دادم
جوری که الآن توی محل کار که 2تا دسکتاپ دارم هم دیوایس PCI ندارم روی بردهام :-)
nima_hl (01-08-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks