سلام دوستان
من یه سی پی یو Phenom II X4 940 3.0GHz دارم و میخوام یه مادربرد پیشرفته تا 200تومن براش بخرم. پیشنهادتون چیه؟
باسپاس
سلام دوستان
من یه سی پی یو Phenom II X4 940 3.0GHz دارم و میخوام یه مادربرد پیشرفته تا 200تومن براش بخرم. پیشنهادتون چیه؟
باسپاس
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
مادربرد Biostar TA890FXE قیمت 160 تا 170.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مادربرد پردازنده ایشون را پشتیبانی نمیکندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (31-01-11), rainman1061 (31-01-11), saeid pc (31-01-11)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainman1061 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پردازنده فاقد کنترلر ddr3 و برای سوکت am2+ طراحی شده
مادربردهای پیشرفته امروزی ( am3 ) از این پردازنده پشتیبانی نمیکنند
پیشنهاد میکنم از بودجه 200 تومنی مبلغی برای تعویض پردازنده اختصاص بدین
پردازنده شما به قیمت حدود 100 هزار تومان به فروش میرود که شما میتونید با این مبلغ یدونه پردازنده 6 هسته 1055T و مادربرد asrock 870 extreme 3 تهیه کنید
البته اگر کار سنگینی با سیستم انجام نمیدهید پیشنهاد میکنم یک مادربرد و پردازنده ارزان قیمت تهیه کنید و مابقی پولتان را برای خرید بولدوزر که چند ماه آینده به بازار میاد پس انداز کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hamid2547 (31-01-11), rainman1061 (31-01-11), saeid pc (31-01-11)
کاربر شهرسختافزار
Labyrinth (31-01-11), nima_hl (31-01-11), rainman1061 (31-01-11)
کاربر شهرسختافزار
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت این بورد چنده؟
باسپاس
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainman1061 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برد متاسفانه در موجودی آواژنگ نیست و دیگر هم وارد نمیشه
آخرین قیمتی که از این برد داشتم اگر اشتباه نکنم حدود 180 تومن بود
از برند ازراک این برد موجوده که البته برد به روزی هم نیست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.asrock.com/mb/overview.as...l=A790GXH/128M
قیمت این برد حدود 110 هزار تومانه ولی بازهم توصیه میکنم این بردهای از رده خارج را نخرید
Labyrinth (31-01-11), rainman1061 (01-02-11), saeid pc (31-01-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks