کرسیر h100 واترکولینگ هست ولی این ایر کولینگ هست . به شخصه ایر کولینگ رو کم دردسرتر میدانم . :11():نقل قول:
Printable View
کرسیر h100 واترکولینگ هست ولی این ایر کولینگ هست . به شخصه ایر کولینگ رو کم دردسرتر میدانم . :11():نقل قول:
کم دردسرتر منظورت چیه اوستا امیذ؟
واتر کولینک زمین تا آسمون با ایر کولینک قدرتش فرق داره
راستی اوستا کیوان (درس گفتم؟:Love-ssa~! (1):) ، ممولا برا سری K ، حرفه ای اورکلاک میکنن و با خنک کننده ی نیتروژنی ، تا 7 گیگ هم اورکلاک میکنن. برا کلاس گزاشتن :Love-ssa~! (1):
من این نوع فن ها رو رو تهویه سرور های بانک ها دیدم و چون دوتا فن پشت سر هم بودن،صدای هواپیما میدادن!!نقل قول:
من موندم این چطور فقط 20 دسیبل نویز داره!
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
از لحاظ مایع COOLANT میگم . قدرتش بیشتره ولی نگه داری هم دارد .:1. (35):نقل قول:
اگه هر سال دوبار کولانت عوض کردنش رو میگی،اون مشکلی نیستنقل قول:
بله همون . ENERMAX ELC240 هم مورد خوبیه . از شرکت وارد کننده کرسیر گارانتی کننده بهتری دارد .نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ناوچ دیگه اوستا کیوان
فن اش بزرگتره پس دورش کمتره و سر و صداشم کمتر
دوستان عزیز چرا همراهی می کنند همراه استارتر و برخی نکات مهم رو گوشزد نمی کنند ؟!
H110 که بحثش این روزها زیاد مطرح هست یک واترکولر با رادیاتور 28 سانتی هست که توی هرکیسی جا نمیشه عزیزان !
اگه H100i یک کیس خاص میخواد ( حداقل x9 و آلومین گرین ) کولر H110 کیس خاص تری میخواد چون تعداد کیس های موجود در بازار که واتر 28 سانتی رو ساپورت کنند بسیار کمه !
با تشکر و با عرض پوزش ! :11():
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هم نتایج این کولینگ
اتفاقا من این مورد رو پرسیدم،و به این نتیجه رسیدیم که تو x9 جا میشهنقل قول:
پس با این حساب باید قید h110 رو بزنم؟