پاسخ: انتخاب مادر برد مناسب
منظور اون فروشنده ی عزیز، کیفیت ساخت و پتانسیل بسیار بالای رم های جی اسکیل بوده که درست گفته. اما این به این معنا نیست که سایر برندها مثل کرسیر و کینگستون خوب نباشن! هرگز هم به معنای دور ریختن پول نیست! وگرنه شرکت کینگستون الان ورشکست شده بود و همه جی اسکیل می خریدن!
مادربردهای سری H و پردازنده های سری ضریب بسته (غیر K)، توانایی اورکلاک بسیار محدودی دارن. برای کسانی که میخوان یاد بگیرن به صورت کاملاً مبتدیانه، خوبه.
نقل قول:
یه مورد خدمتتون عرض کنم که بنده قصد اورکلا دارم به طور جدی!!
فرکانس رم هم کمتر از این میشه 1600 که اونم خیلی کمه!!!
رم رو میتونستم مدل های ارزونتر هم بردارم،ولی یه مغازه دار (کاملا بیطرفانه)گفت رم هایی مثل کینگستون و ... هدر دادن پوله و جی اسکیل بخر فقط
ssd هم برای امولاتور نیاز دارم شدید،چون واسه اجرای امولاتور اندروید 2.3 که قدیمیه حالا، حدود1:30 دقیقه زمان میبره که به خاطر سرعت هارده و رم هم تاثیر فوق العاده ای تو سرعتش داره
در کل بگم ،در مورد رم اگه کارایی سیستم رو پایین نیاره،حاضرم مارک های دیگه بگیرم
اوه.
اوستا هادی مگه فقط بخاطر اینکه کم نیاره CPU تو بازی نمیخای اورکلاک کنی مگه؟ تو پست اول هم همینو گفته بودی دیگه . خوب 4770 اونقد قدرتمند هست که راحت بدون اورکلاک بخاد جواب بده تا چندین سال
اگه غیر از گیم واسه کار دیگه ای میخای ، خوب نگفته بودی . منم گفتم فقط تو گیم هیش تفاوتی ندارن
ینی میخای در حد حرفه ای اورکلاک کنی اونم بخاطر قضیه ی گیم؟ یا بخاطر چیز دیگه ای؟ اگه گیمه ، که گفتم و حتی با همین 4770 و اون مادربرد میتونی تا حد متوسط و قابل قبول هم اورکلاک کنی (مثلا تا 4.2 گیگاهرتز و همین حدودا رو جواب میده) اما اگه بخاطر غیر گیمه ، که نگفته بودی
همینطور نیما جان توی یکی از تاپیک ها گفتند . خیلی از محدودیت چیپست H87 توسط اپدیت های جدید برطرف میشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
اوه.
اوستا هادی مگه فقط بخاطر اینکه کم نیاره CPU تو بازی نمیخای اورکلاک کنی مگه؟ تو پست اول هم همینو گفته بودی دیگه . خوب 4770 اونقد قدرتمند هست که راحت بدون اورکلاک بخاد جواب بده تا چندین سال
اگه غیر از گیم واسه کار دیگه ای میخای ، خوب نگفته بودی . منم گفتم فقط تو گیم هیش تفاوتی ندارن
ینی میخای در حد حرفه ای اورکلاک کنی اونم بخاطر قضیه ی گیم؟ یا بخاطر چیز دیگه ای؟ اگه گیمه ، که گفتم و حتی با همین 4770 و اون مادربرد میتونی تا حد متوسط و قابل قبول هم اورکلاک کنی (مثلا تا 4.2 گیگاهرتز و همین حدودا رو جواب میده) اما اگه بخاطر غیر گیمه ، که نگفته بودی
شرمنده آقا سجاد من فکر کردم تو پست اول گفتم
معذرت میخوام از همتون
تنها کاربرد غیر گیم من،برنامه نویسی و تست برای سیستم عامل اندروید هست که منابعی مثل رم و سی پی یو رو شدیدا مشغول میکنه موقع تست
و در اینده گرافیک هم به اینا اضافه میشه که هنوز اونا رو یاد نگرفتم
پس با این حساب،من با واتر کولینگی که گفتم، میتونم تا 4.2 پایدار اوور کنم؟
پس فرقش با سری k تو همون .3 ghz هست؟!
با یک کولینگ خوب تا 4.2 هم دور از دسترس نیست .
خوب کاربردت غیر گیم ، برنامه نویسی هه حداکثرش دیگه ؟ با پیشرفته ترین برنامه نویسی هم که کار کنی ، حداکثرش cpu 4670 هم لازم نداره چه برسه 4770
منظور من تا 4.2 با مادربرد G1.Sniper H6 و cpu ی 4770 بود . آره با اینا و یه کولر حتی نه چندان قوی ای هم میتونی تا این حد بصورت پایدار اور کنی
فرقش با سری K تو همون 3 گیگا هرتز هست ینی چی؟ با سری K و با یه مادربرد عالی ، بسته به نوع خنک کننده ، تا 4.8 و اگه خنک کننده ی نیتروژنی باشه ، عددش نجومی میشه :Love-ssa~! (1): میتونی اور کنی که اصلا با این اوصاف لازمت نمیشه
برای این پردازنده یک خنک کننده DeepCool FROSTWIN توصیه میکنم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آری
حالا من دقیق اندازه گیری نکردم که :Love-ssa~! (1): . گفتم چیزی در همین حدوده . 600 مگاهرتز هم زمین تا آسمون تفاوته