نگا کن گلپسر ، قطعاتت یه کم ناجوره . مثلا سری K رو حداقل با رم 2400 بگیر . ارزون هست اما کدوم اوستا هادی ای اون مادربرد و اون کولر و اون کیس و اون سری K رو با یه رم ساده ی 2133 اونم از کینگستون میگیره؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما G.Skile هم قدرت اورکلاک بیشتری داره هم با دووم تره . تازه رم 16 گیگ اصلا به کارت نمیاد.
والا من که نفمیدم گیم چه ربطی به اورکلاک اونم تا این حد داره . این سیستم جوابگوی رندرهای بسیار سنگینه و واسه گیم بسیار هزینه ی زیاده اما بازم اگه خودت اصرار داری ، حداقل برا مچ شدن بهتر ، پیشنهادم اینه که این چن قلم رو ویرایش کنی :
مادربرد : Gigabyte G1.Sniper Z97
گفتم که از 850 نباید بیشتر شه . اگه شد (که صد در صد ازش پایین تر میشه) همون مادربردی که اول انتخاب کردی رو بگیر چون واسه اورکلاکر های مبتدی هم طراحی شد وگرنه کیفیت و قدرت اورکلاک شون زیاد فرقی با هم ندارن
cpu هم که ملوم کردی
رم : G.Skile TridentX 2*4GB 2400MHZ
یا اگه موجود نبود
G.Skile RipjawsX 2*4GB 2400MHZ
400 تومن
گرافیک : نسخه ی ti شو بردار که میشه 2.8 تومن
اون ssd و کولر رو فلا نگیر چون جزء قطعات فرعی هه و هر وقت میتونی بگیری حتی سال های دیگه اما اگه گرافیک رو 780 بگیری ، بخای بفروشی و دوباره ارتقاء بدی حداقل ضرر چند صد هزار تومنی میکنی یا حتی اگه بخای sli هم کنی بازم چون نمیتونی دفه ی بعد با 780ti دیگه sli کنی ، بازم از این لحاظ ضرره
اگه سرعت هاردت هم برات مهمه ، میتونی هارد هیبریدی که مخلوطی از هارد HDD و SSD هه بگیری که سرعتش یه کم کمتر از نصف سرعت SSD هه (4 برابر سرعت بیشتر از HDD هه ) البته کیفیت اش همون کیفیت HDD هه و با قیمت خیلی ارزونتر (266 تومن)
هر چند به نظر من سیستمت خیلی فراتر از برنامه نویسی و گیم و .. هست و من بجات بودم حداقل این تغییرات رو میدادم اما باز هم خود دانی اوستا هادی سقفی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فامیلی تو که نگفتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks