این عبارت همه رو به اشتباه انداخته متأسفانه :
فن.JPG
نوشته Dual 140mm Fan یعنی کلاً دو تا فن 14 سانتی ساپورت می کنه که دوستان فکر کردند این به معنی پشتیبانی از واترهای دوبل با رادیاتور 28 سانتی هست اما اگر به جدول مشخصات دقت کنید متوجه خواهید شد که یک فن 14 سانتی در قسمت پشتی کیس و یکی در کف کیس قابل نصب هست :
جدول.JPG
واترهای دوبل در قمت داخلی سقف نصب میشن پس برای بررسی اینکه تا چه ابعادی از واترکولر ساپورت می کنه باید به قسمت Top Mounted نگاه کنیم .
در کنار این مسئله یک مسئله مهم تر دیگه در قابلیت نصب واترکولر های دوبل عمق داخلی سقف کیس و فاصله تا نقطه شروع سینی مادربرد هست که در برخی کیس ها این عمق به میزان کافی وجود نداره و اگه رادیاتور واترکولر حتی یک رادیاتور 120 میلی متری در سقف نصب بشه با لبه بالایی مادربرد به شدت مماس میشه . مثال عینی : کیس X7 Cougar
داخل کیس.JPG
با تشکر از توجه همه دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 06-06-14 انجام شده است
نگا کن گلپسر ، قطعاتت یه کم ناجوره . مثلا سری K رو حداقل با رم 2400 بگیر . ارزون هست اما کدوم اوستا هادی ای اون مادربرد و اون کولر و اون کیس و اون سری K رو با یه رم ساده ی 2133 اونم از کینگستون میگیره؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما G.Skile هم قدرت اورکلاک بیشتری داره هم با دووم تره . تازه رم 16 گیگ اصلا به کارت نمیاد.
والا من که نفمیدم گیم چه ربطی به اورکلاک اونم تا این حد داره . این سیستم جوابگوی رندرهای بسیار سنگینه و واسه گیم بسیار هزینه ی زیاده اما بازم اگه خودت اصرار داری ، حداقل برا مچ شدن بهتر ، پیشنهادم اینه که این چن قلم رو ویرایش کنی :
مادربرد : Gigabyte G1.Sniper Z97
گفتم که از 850 نباید بیشتر شه . اگه شد (که صد در صد ازش پایین تر میشه) همون مادربردی که اول انتخاب کردی رو بگیر چون واسه اورکلاکر های مبتدی هم طراحی شد وگرنه کیفیت و قدرت اورکلاک شون زیاد فرقی با هم ندارن
cpu هم که ملوم کردی
رم : G.Skile TridentX 2*4GB 2400MHZ
یا اگه موجود نبود
G.Skile RipjawsX 2*4GB 2400MHZ
400 تومن
گرافیک : نسخه ی ti شو بردار که میشه 2.8 تومن
اون ssd و کولر رو فلا نگیر چون جزء قطعات فرعی هه و هر وقت میتونی بگیری حتی سال های دیگه اما اگه گرافیک رو 780 بگیری ، بخای بفروشی و دوباره ارتقاء بدی حداقل ضرر چند صد هزار تومنی میکنی یا حتی اگه بخای sli هم کنی بازم چون نمیتونی دفه ی بعد با 780ti دیگه sli کنی ، بازم از این لحاظ ضرره
اگه سرعت هاردت هم برات مهمه ، میتونی هارد هیبریدی که مخلوطی از هارد HDD و SSD هه بگیری که سرعتش یه کم کمتر از نصف سرعت SSD هه (4 برابر سرعت بیشتر از HDD هه ) البته کیفیت اش همون کیفیت HDD هه و با قیمت خیلی ارزونتر (266 تومن)
هر چند به نظر من سیستمت خیلی فراتر از برنامه نویسی و گیم و .. هست و من بجات بودم حداقل این تغییرات رو میدادم اما باز هم خود دانی اوستا هادی سقفی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فامیلی تو که نگفتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7i7az (06-06-14)
|
به قول نمیدونم کی بود گفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پسربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eshraghi2011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واتر کولینگ فقط رو سقف نصب میشه؟
کنار در کیس نمیشه؟
چرا؟
7i7az (06-06-14), SajjadKhati (06-06-14)
واترکولر داریم تا واتر کولر ! واتر کولر دوبل رو نمیشه جایی غیر از سقف نصب کرد مگر اینکه شما بتونی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (06-06-14), 7i7az (06-06-14), aryaiee (06-06-14), Hessam II (06-06-14), SajjadKhati (06-06-14)
خوب من سئوال کردم چرا؟ گفتم مگه من میتونم نصب کنم یا نه؟
متاسفانه این تاپیک بیش از 75 پُست در قالب 8 صفحه در طی 3 شبانه روز با پست های بلند بالا پیش رفته...!
تاپیک های درخواست مشاوره نهایتاً در طی یک صفحه معمولاً به اتمام می رسه در اکثر مواقع...
اما دوستان اینقدر اختلاف نظر با همدیگه دارن، انتخاب صحیح رو از خریدار سلب کردن! ایشون نتونسته تصمیم قطعی بگیره!
نه تنها این تاپیک، بلکه سایر تاپیک های مشاوره ی اخیر به سرانجام و انتخاب های قطعی نرسیده!
آقا شهریار گفتن پس از اجرایی شدن تیم مشاوره، دیگر شاهد چنین مواردی نخواهیم بود که امیدوارم به حرفی که زدن جامع عمل بپوشونن...!
اول بحث مادربرد Gaming 5 شد! بعد رفتید سراغ سری H. بعد الان انتخابی گران تر از Gaming 5 به نام G1 رو فعلاً انتخاب کردید که قطعاً قیمتش بیش از 1 میلیون تومان خواهد بود!!!!
چرا اینقدر از این شاخه به اون شاخه می پرید؟!!!!
برای یک سیستم 6 میلیونی، 1 میلیون تومان پول مادربرد؟!!!!!!! حالتون خوبه؟!
1 تومن هم که سی پی یو شد. عملاً 4 تومن می مونه! 2 تومن هم گرافیک! بقیه با 2 میلیون میخواید سیستم بخرید؟!!!!
7i7az (06-06-14), aryaiee (06-06-14), Reza Eshraghi (06-06-14)
موافقمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اون جایی که بازی های امسال حداقل رم 8 میخواد،سال بعد حتما 10 میشه
مادربرد که همون جی وان رو میگیرم اونوقت
رم هم همونا رو میگیرم،اگه نیاز شد،اضافه میکنم
هارد خودم وسترن یه ترا و دو تا اکسترنال یه ترا دارم و Ssd رو صرفا واسه ویندوز و امولاتور اندرویدم میخوام
خوبه اینطور؟
بنده سقفی نیستم،دیواری ام :-D
علیمحمدی
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
CPU:Intel® Core™ i7-4790K
Mother Board:GIGABYTE GA-Z97X-SOC Force
VGA:(Gigabyte GeForce GTX 780 OC 3GB (WFx3
RAM:(G.SKILL Trident X 16GB 2400MHz (2x8
SSD:samsung 840 EVO 120GB
PSU:(CORSAIR CS750M (750W
Case:Cooler Master Cosmos SE
CPU Cooler:Cooler Master Nepton 280L
Mouse:Logitech G700s
Reza Eshraghi (06-06-14), SajjadKhati (06-06-14)
|
این تاپیک اینقدر بحث های نامرتبط به موضوع و متفرقه داشته که اگه بخوایم جمع کنیم یک شاهنامه میشه واسه خودش .
بحث های اسپمی و دوبه دو ادامه پیدا نکنه بهتره
امیدوارم جناب علیمحمدی به نتیجه گیری مطلوب رسیده باشند و در تاپیک های آینده تا زمان اجرایی شدن طرح تیم مشاوره مدیران بزرگوار از ابزارهای مدیریتی تحت اختیار خودشون برای کنترل محور تاپیک و کنترل بحث ها بهتر استفاده کنند .
با تشکر از توجه همه دوستان به ویژه استارتر عزیز . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G1 بیش از یک میلیوووووووون؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه خبره بااباا
دلار رو چهار تومن حساب کنیم،باید 700هزار تومن بشه قیمتش!!
SajjadKhati (06-06-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks